Abone Ol

Genç kadın sosyal medyada 'taciz anılarını' paylaştı! Tacizcilerin yeni taktiğini ifşa etti!

Işıl Ergincan isimli bir sosyal medya kullanıcısı 'taciz anılarını' paylaştı. "Sevgili kız kardeşlerim" diyerek sözlerine başlayan Ergincan, tacizcilerin yeni taktiğini ifşa etti. Yapılan paylaşım sonrası onlarca kadın olaya tepki göstererek kendi yaşadıklarını da paylaştı.

Genç kadın sosyal medyada 'taciz anılarını' paylaştı! Tacizcilerin yeni taktiğini ifşa etti!

Sosyal medyada paylaşım yapan Işıl Ergincan isimli bir kullanıcı 'taciz anılarını' paylaştı. "Sevgili kız kardeşlerim" diyerek kadınları uyaran Ergincan, tacizcilerin yeni taktiğini de ifşa etti.

Ergincan konuşmasında tacizcinin ayakkabısını çıkartarak kendisine yakınlaştığını şunları anlattı:



"Sevgili kız kardeşlerim sizleri bir taciz taktiği hakkında uyarmaya geldim. Bugün Taksim Çiçek Pasajı'nın oradan Şişhaneye doğru yürüyordum. Biri önce önüme doğru geldi. Bir şeyler söyledi ama kulaklık olduğu için duyamadım. Yoluma devam ettim. Daha sonra ayağıyla bir adım atıp ayakkabımı çıkarttı. Ayağımdaki spor ayakkabı çıkınca doğal olarak durmak zorunda kaldım. Arkamı döndüğümde dibimdeydi. Küfür ettim o sırada ve hemen ayakkabımı giyerek uzaklaştım. Birkaç arkadaşımla konuştum onların da başına gelmiş. Ayakkabınızı çıkartıp size o şekilde yaklaşmaya çalışıyorlar."


Paylaşım sonrası sosyal medya kullanıcısı kadınlar da yorumlarıyla olaya tepki gösterdi ve kendi yaşadıklarını anlattı.