Abone Ol

Gelinim Mutfakta'nın Yeni Sunucusu Mehmet Ali Erbil Oldu!

Geçtiğimiz hafta Gelinim Mutfakta sunucusu Safiye Soyman olurken, bu hafta Gelinim Mutfakta yeni bir isme ev sahipliği ediyor.

Gelinim Mutfakta'nın Yeni Sunucusu Mehmet Ali Erbil Oldu!

Birkaç haftadır hakkında çıkan taciz iddialarıyla gündeme gelen ünlü şovmen  Mehmet Ali Erbil, yaptığı paylaşımla yeni haberi verdi. Mehmet Ali Erbil, format değiştirerek her hafta yeni bir ismin sunduğu Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu oldu. İşte detaylar...

"Gelinim Mutfakta Çok Yakında"

Türkiye'nin sevilen yarışması, Türkiye'nin ünlü isimlerinin sunumlarıyla ekranlarda yerini alıyor. Gelinim Mutfakta’nın bu hafta yayınlanacak olan bölümlerini ise şovmen Mehmet Ali Erbil sunacak.

Sosyal medya hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan Mehmet Ali Erbil, “4 yıl aradan sonra ilk program; ‘Gelinim Mutfakta’ bu pazartesi saat 13.00 de Kanal D de ; kaçırmayın üzülürsünüz” sözleriyle haberi duyurdu.

Gelinim Mutfakta'nın Yeni Sunucusu Mehmet Ali Erbil Oldu! - Resim: 1

Sunucu Dayanmıyor

Erbil, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak Gelinim Mutfakta yarışmasının, bu hafta kendi sunumuyla ekrana geleceğini belirtti. Gelinim Mutfakta isimli yarışmayı, daha önceki haftalarda sırayla Demet Akalın, Songül Karlı ve Safiye Soyman sunmuştu.

Tepki Gecikmedi

Ünlü şovmen, son günlerde adından taciz iddiaları ile söz ettirirken Gelinim Mutfakta programının sunuculuğuna getirilmesine tepkiler gecikmedi.