Abone Ol

Gelin Evi'nde haftanın birincisi kim oldu?

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Gelin Evi”’nde haftanın birincisi belli oldu.“Gelin Evi”nin final gününün ev sahibi Özlem Hanım oldu. Bakın birinci kim oldu?

Gelin Evi'nde haftanın birincisi kim oldu?

Özlem'in evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

“Gelin Evi”nde bu hafta; “22 yaşındaki Elif Torunoğlu Tarkan, 21 yaşındaki Pervin Cevahir, 28 yaşındaki Deniz Avkıran, 23 yaşındaki Fadime Berker ve 25 yaşındaki Özlem Yazır” yarışıyor.

UZUN SÜRE MONTUYLA OTURDU!

Haftanın son günü Özlem’in evine gelen yarışmacılar, etrafı inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. Yarışmacılardan Deniz, eve girdiği an üzerindeki beyaz montunu çıkarmak istemedi. Bir süre montuyla oturan Deniz, diğer yarışmacılardan farklı yorumlar aldı. Daha sonra montunu çıkaran Deniz, annesinin hediyesi olduğu için montunu çıkarmadığını söyledi. Diğer yarışmacılar ise bu durumu Deniz’in montunu herkese göstermeye çalışması olarak yorumladı.

Gelin Evi'nde haftanın birincisi kim oldu? - Resim: 1

ÇAYDAN SAÇ ÇIKTI!

Gelinler ev gezmesini bitirdikten sonra ikramları yemek için mola verdi. Bu sırada Pervin’in çayından saç çıkması ortalığı karıştırdı. Bu duruma bozulan ev sahibi Özlem, hemen çayı mutfağa götürerek değiştirdi.

HAFTANIN BİRİNCİSİ; PERVİN!

Zorlu bir haftanın ardından diğer yarışmacılardan fazla puan alarak rakiplerini geride bırakan Pervin, birinciliği ve altınları kazanmış oldu. 5 günün ardından 23 puan alan Pervin, 5 tam altının ve 5 bileziğin sahibi oldu.