Abone Ol

Gelin Evi'nde alay konusu olan hediye

Show TV ekranlarında yepyeni bir yarışma programı “Gelin Evi” seyircisi ile buluştu.

Gelin Evi'nde alay konusu olan hediye

Tamamı yeni gelinlerden oluşan 5 yarışmacı birbirlerinin evlerine konuk oluyorlar ve çeyizden ev düzenine, kına gününden düğün gününe kadar her konuda birbirlerini değerlendiriyor! Haftanın ilk yarışmacısı 1,5 yıllık evli Nuran Hanım’ın evine giden yarışmacılar, adeta eleştiri bombardımanı yaptı.

Şahane gelinlerin buluşma noktası “Gelin Evi” ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. “Gelin Evi”’nin ilk hafta yarışmacıları arasında; 28 yaşındaki Nuran Aytekin, 20 yaşındaki Dilek Yücel, 29 yaşındaki Leila Vereta, 33 yaşındaki Filiz Ağan ve 21 yaşındaki Nurdan Ay yer alıyor. Haftanın ilk yarışmacısı ise kura ile belirlenen “Nuran Hanım” oldu.

HEDİYE DALGA KONUSU OLDU!

Yarışmacılar ilk kez gittikleri Nuran Hanım’ın evine elleri boş gitmedi. Aldığı hediyeler karşısında sevinen Nuran Hanım, bir hediye karşısında ise şaşkınlığını gizleyemedi. Yarışmacılardan Nurdan Hanım, yanında getirdiği Pazar arabasını hediye edince, hem Nuran Hanım hem de diğer yarışmacılar alışılmadık hediye karşısında gözlerine inanamadı.

ELEŞTİRİ ÜSTÜNE ELEŞTİRİ!

Nuran Hanım’ın Kocaali’de bulunan evine giden yarışmacılar, adeta evi didik didik etti. Nuran Hanım’ın kahve servisi sırasında fincanı dökmesi ise diğer yarışmacılar arasında puan kaybına neden oldu. Evin çeşitli yerlerinde sinek ve böcek türü canlılar gören yarışmacılar Nuran Hanım’ı eleştirmeye başladı.

21 PUAN ALDI!

Günün sonunda ise tüm yarışmacılar Nuran Hanım’a evinin temizliği, düğün görüntüleri ve kıyafetlerinden puan verdi. Diğer yarışmacılardan toplamda 21 puan alan Nuran Hanım, ilk günün yarışanı olarak zor bir sınav verdi.

BİRİNCİYE BÜYÜK ÖDÜL!

Yarışmanın 5 gün sonundaki birinci olan yeni gelini büyük ödülün de sahibi olacak. Tüm yarışmacılardan en yüksek puanı alarak “Gelin Evi”’nde haftanın birincisi olan yarışmacı final günü; 5 tam altın ve 5 bileziği de kazanma şansını yakalayacak.