Abone Ol

Esra Erol'da Gelin adayı Merve canlı yayında bayıldı!

Mustafa Merve'den ayrılacağını canlı yayında dile getirince gelin adayı önce gözyaşlarına boğuldu sonra bayıldı

Esra Erol'da Gelin adayı Merve canlı yayında bayıldı!

atv'de yayınlanan Esra Erol'da 17 Ocak günü yayınlanan programda gelin adayı Merve konuşmaları ve hareketleri ile çok konuşuldu. Mustafa ile Merve stüdyoya gelerek açıklamalarda bulundu. Mustafa, Merve ile beraber yapamayacağını onun kendi yoluna kendisininde kendi yoluna gitmesi gerektiğini söyleyerek Merve den ayrıldığını söyledi. Merve ise bu konuşmalardan sonra çok üzülerek ağlamaya başladı. Mustafa ağlamaması gerektiğini söyleyerek Merveyi teselli etmeye çalışsada bunu başaramadı.

MUSTAFA NEDEN MERVEDEN AYRILMAK İSTEDİ

Merve Esra Erol'a dönerek artık çok yorulduğunu ne yaparsa yapsın mutluluğu yakalayamadığını söyleyerek büyük üzüntü duyduğunu itiraf etti. Esra Erol'da Mustafa'nın kendisi hakkında kötü bir şey söylemediğini sadece ilişkinizin yürümediği için ayrıldığını söylediğini anlattıysada Merve'nin gözyaşları bir türlü dinmek bilmedi. Loca tarafından Mustafa'ya konuşulanlardan söylenenlerden neden etkileniyorsun dese de Mustafa kesinlikle söylenenlerden etkilenmedim benim bildiğim bazı gerçekler var diyerek konuyu kapatmak istedi.

MERVE BAYILDI

Esra Erol Mustafa ve Merve ikilisini haklarında hayırlısı olması gerektiğini söyleyerek stüdyodan gönderdiği sırada Merve aniden yere düşerek bayıldı. Canlı yayında Merve'nin gösterildiği sırada olayın gerçekleşti. Esra Erol sağlık ekibinin çağrıldığını ve olaya müdahale edildiğini söyleyerek programın normal akışını sürdürdü ve Arda ile Pamuk'u programa davet etti.