Abone Ol

Gazeteci Hıncal Uluç, Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Sabah gazetesi yazarı olan 82 yaşındaki Hıncal Uluç, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. T24'e konuşan Sami Çölgeçen, "Az önce Hıncal Bey'in doktoruyla konuştuk; durumunun oldukça kritik ve ağır olduğunu öğrendik" dedi.

Gazeteci Hıncal Uluç, Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Sami Çölgeçen, "Az önce doktoruyla konuştuk, biz de durumunu yeni öğrendik. Hıncal Bey'in durumu oldukça kritik ve ağır. Kendisinin zaten 1 böbreğinde sıkıntılar vardı ve böbreğini kaybetmişti. Şimdi diğer böbreğinde de çok ciddi sıkıntılar ortaya çıktı. Bununla beraber başka sağlık sorunları da bulunmakta. Kendisi şu an yoğun bakımda yatıyor, ancak durumunun çok ağır olduğunu öğrendik. Kendisiyle 1960 yılından beri çok yakındık, çok üzgünüm" diye konuştu 

Hıncal Uluç'ın yoğun bakıma kaldırıldığını Twitter hesabı üzerinden duyuran Tahir Kum da paylaşımında; "Bayram vesilesiyle sevgili Öcal Uluç üstadımı, abimi aradım... Sesi çok kötü geliyordu... Sebebi; Hıncal abi yoğun bakıma alınmış... Allah'a Teala acil şifalar ihsan eylesin" ifadelerini kullanmıştı.