Abone Ol

Gaye Erkan’ın babası tarafından kovulduğunu iddia eden Merkez Bankası çalışanı, işe iadesini istedi

Görevinden affını isteyen eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığı iddiasıyla CİMER’e şikâyette bulunan Büşra Bozkurt, yeni başkandan görevine iade edilmesini talep etti.

Gaye Erkan’ın babası tarafından kovulduğunu iddia eden Merkez Bankası çalışanı, işe iadesini istedi

Sözcü’de yer alan habere göre, MB’nin yeni Başkanı Fatih Karahan’dan göreve iadesini talep eden Büşra Bozkurt, “Sadece mağduriyetimi dile getirdim. Olay için ‘operasyon’ dendi. Yalancılıkla suçlandım. Ancak gerçek ortaya çıktı. Yeni atamanın ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İşime bir an önce kavuşmayı bekliyorum” dedi.

“Beni görevden alan yetkililer, baba Erol Erkan’ın talimatına karşı gelemediklerini üzüntüyle söylediler” ifadelerini kullanan Bozkurt, “Ben de son çare olarak CİMER’e başvurdum. Tüm amacım işime geri dönmekti. Gaye Hanım’ı hedef almadım. Ortada ne başkana karşı düzenlenmiş bir plan, ne operasyon, ne de iftira vardı. Sadece mağduriyetim vardı. Yalancılıkla suçlandım. Bugün yalancı duruma düşürülmekten kurtuldum, işsizlikten de kurtulmak, işime geri dönmek istiyorum” dedi.