Abone Ol

Gauss Özel Bilim Adası Okulları öğrencilerinden görkemli 29 Ekim töreni

Gauss Özel Bilim Adası Okullarının Atatürkçü gençleri, okulun bando takımıyla duyurdu seslerini...

Gauss Özel Bilim Adası Okulları öğrencilerinden görkemli 29 Ekim töreni

İşte Gauss Özel Bilim Adası Okullarının 29 Ekim kutlamasıyla ilgili açıklaması...

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Gauss Özel Bilim Adası Okulları öğrencilerinden görkemli 29 Ekim töreni - Resim: 1


Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün değerli sözlerinden feyz alarak bizler de Gauss Özel Bilim Adası Okullarının Atatürkçü gençleri olarak çıktık yola. Okulumuzun bando takımıyla duyurduk sesimizi Kadıköy’e. “Bizler de senin izinden yürüyoruz.” dedik. Cumhuriyet yürüyüşümüzü başlattık. Tüm okul öğrencileri ve velileriyle bandomuz eşliğinde gösteri alanımıza yürüdük el ele.

Gauss Özel Bilim Adası Okulları öğrencilerinden görkemli 29 Ekim töreni - Resim: 2

Küçücük yüreklerinde büyük Atatürk sevgisi taşıyan öğrencilerimizin özenle hazırlandıkları tiyatro gösterisi, dans gösterisi, oratoryo, perküsyon gösterisi ve korodan oluşan programımızda Atatürk’e olan sevgimizi ve bağlılığımızı göstermeye çalıştık. Duru Tiyatro’nun sahnesinde Cumhuriyetimizin 94. yıl coşkusunu velilerimizle paylaştık.

Gauss Özel Bilim Adası Okulları öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle kocaman bir aile olarak hepimiz tek bir ağız, tek bir düşünce, tek bir kalp çarpıntısıydık.

Hepimiz tek bir kelimeydik: ATATÜRK!