Abone Ol

Gardırop Savaşları'nda kloş elbise konsepti

Gardırop Savaşlarının bugün yayınlanan bölümünde yarışmacılara "Kloş Etek" konsepti verildi.

Gardırop Savaşları'nda kloş elbise konsepti

Gardırop Savaşlarının bugün yayınlanan bölümünde yarışmacılara "Kloş Etek" kosepti verildi. Yarışmacılar alışveriş için Taksim'e gitti. Podyuma ilk olarak Didem çıktı. Didem, tek bant ayakkabı ve lila rengi elbise tercih etti. Ayşe Hanım, elbisesinin kloş olmdığını ve belden büzgülü pliseli olduğunu söyledi. Raşit Bey ise kloş ve evaze etek arasında ki farkı bilmiyorsunuz dedi. Rezalet yorumunda bulundu. Gül Hanım, konsepte uygun bulmadı.Ayrıca çok sinirlendi ve Didem'e "Seni son kez uyarıyorum gardırobunuza göre değilde konsepte uygun gelmelisiniz" dedi. Dalga geçer gibi halin var dedi. Jüri gene olarak konsept dışı buldu.

Aycan, siyah elbise ve pudra rengi deri ceket tercih etti. Aycan, kloş elbise bulamadığını söyledi. Raşit Bey, Aycan'ın üzerinde ki elbisenin büzgülü olduğunu söyledi. Konsept dışı olduğu için yorum yapmak istemedi. Gül Hanım, Raşit Bey'den yorum yapmasını istedi ve Raşit Bey, Aycan'ın tavrını ruhsuz bulduğunu söyledi. Elbisesi genel olarak beğenildi. Gül Hanım, Aycan'na "Siz beğendiğiniz elbiseler ile burada podyuma gelme çabasındasınız" yorumunda bulundu. Çantası beğenildi. Ayşe Hanım, çanta, elbise ve deri ceketin dokularının birbirinden farklı olduğunu ve tavırlarının uymadığını söyledi. Raşit Bey, Aycan'na "Bulamadığın parçalar ile mi şampion olmayı planlıyorsun" yorumunda bulundu.

Gardırop Savaşları'nda kloş elbise konsepti - Resim: 1

Gizem, siyah dantel detaylı elbise ve bordo tek bantlı ayakkabı tercih etti. Vintech havan var yorumunu aldı. Tüm jüri üyeleri tarafından çok beğenildi. Gizem, kloşu bildiği ve doğru uyguladığı için jüri tarafından bilir kişi olarak ilan edildi. Seren, beyaz üzerine siyah puantiyeli elbise tercih etti. Elbisenin, kloş olmadığı ve içeri doğru kapalı pileli olduğu söylendi. Konsept dışı bulundu. Elbisenin siyah korsajı kalın bulundu. Kırmızı astarlı olduğu için dönem elbisesine benzetildi. Elbise seçimi, saçı ve makyaşı güzel ve yaratmış olduğu konsepte uygun bulundu. Fakat konsept dışı kaldığı için jüri "Senden bu hatayı beklemezdik" yorumunda bulundu. Öykü, saçındaki ekleri çıkardığı için jüri tarafından kısa halini beğenildi. Siyah elbisesini saks mavi kemer ve yine saks mavi tasma kolye kullandı. Elbisenin üzerine siyah manto tercih etti. Seçmiş olduğu elbise ile koro üyesi ve bando takımı üyesine benzetildi. Ayşe Hanım orkestra şefine benzediğini söyledi. çantası ve ayakkabıları beğenilmedi. Elbisesinin modeli Seren ile aynı olduğu fark edildi. Bugün kloş elbise faciası oldu. Didem, Aycan, Seren ve Öykü konsept dışı kaldı. Gül Hanım Aycan ve Didem'e 0 puan verdi. Gününü birincisi Gizem oldu. Gül Hanım yarışmacılara ilk defa bu kadar sert konuştu. "Dalga geçer gibi oldu. Beni hayal kırıklığına uğrattınız. Alışveriş sürenizi daha iyi yönetin" dedi ve Didem ile Aycan'a "İkinizde çok iddialı yarışmacılarsınız" yorumunda bulundu.