Abone Ol

Ganyan talihlisine travesti dehşeti!

At yarışından para kazanan E.C. ile arkadaşları travestiler tarafından önce dövüldü sonra gasp edildi.

Ganyan talihlisine travesti dehşeti!

İzmir’de, at yarışlarından 6 bin TL kazanan E.C., eğlenmek için gittiği Alsancak semtinde ilişkiye girmek için anlaştığı travestiler İ.F. ve M.D. ile erkek arkadaşları E.A. tarafından sopayla dövülüp burnu kırıldıktan sonra parası alındı. Üç zanlı, polisin operasyonuyla yakalandı.

Olay, dün saat 06.30 sıralarında, Alsancak semtinde meydana geldi. Lokantada garsonluk yapan E.C. (35), at yarışından toplam 6 bin TL kazanınca eğlenmek istedi. İlk olarak Basmane Semti’ne giden ve buradaki birahanede eğlenen E.C., daha sonra da Alsancak Semti’ne gitti. Burada da yolda karşılaştığı kişilerle ilişki için anlaşıp evlerine giden E.C., karşısına çıkan travestilerle ilişkiye girmeyeceğini söyleyerek evden çıkmak istedi. E.C.’yi tartaklayan ve sopayla vurarak burnunu kıran üç kişi, cebindeki 6 bin lirayı da gasp etti.

Olayın ardından polise sığınan E.C.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda operasyon başlatan Gasp Büro Amirliği ekipleri, travestiler İ.F. (26) ve M.D. (22) ile erkek arkadaşları E.A.’yı (17), gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen üç zanlı, işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.
DHA