Abone Ol

Gamzeli aşk 5 ay sürdü!!! İclal Aydın neden terkedildi? Tuna Kiremitçi kiminle birlikte?

1.5 yıl önce tanışan, beş ay önce de evlenen İclal Aydın'la Tuna Kiremitçi çifti boşanmak üzere mahkemeye başvurdu. İclal Aydın ile Tuna Kiremitçi çifti, "Gamzeli aşıklar" olarak gündeme damgasını vurmuşlardı.

Gamzeli aşk 5 ay sürdü!!! İclal Aydın neden terkedildi? Tuna Kiremitçi...

Kiremitçi'nin, 2005 yılında, hamileyken boşandığı eşi Yasemin'e geri döndüğü iddia edildi.

2005 yılında tanışan İclal Aydın ile Tuna Kiremitçi çifti, "Gamzeli aşıklar" olarak gündeme damgasını vurmuşlardı. İclal Aydın, yönetmen eşi Kemal Başbuğ'dan henüz boşanmış bir kız annesi, Tuna Kiremitçi ise eşi Yasemin Kiremitçi'den henüz yeni ayrılmıştı. Bir davette tanışan iki ünlü yazar, o günden sonra bir daha birbirlerinden ayrılmadılar.


İclal Aydın, Kemal Başbuğ'la evliliğinden dünyaya gelen kızı Lal  ile birlikte.

İlk başlarda yanlış anlaşılma korkusuyla ilişkilerini saklayan çift, daha sonra davetlere birlikte katılarak beraberliklerini gözler önünde yaşamaya başladılar... Ve çok geçmeden de 2006'nın kasım ayında nikah masasına oturdular. Masalımsı bir düğünle, 8 Kasım 2006'da Kuruçeşme'deki Les Ottomans'da yapılan düğünle hayatlarını birleştiren İclal Aydın'la Tuna Tiremitçi çifti, ayrılmaya karar verdiler.

Eski eşine döndü
İkilinin, bundan bir ay önce de beraberliklerinde kara bulutlar dolaştığı gündeme gelmiş, ancak İclal Aydın her evlilikte yaşanabilcek sıkıntılar yaşadıklarını, boşanmanın söz konusu olmadığını dile getirmişti. Ancak Tuna Kiremitçi'nin hamileyken ayrıldığı eşi Yasemin ve bir yaşındaki oğlu Can'la çok sık görüşmeye başlaması, Aydın'ın da bu görüşmelerden rahatsızlık duyduğunu dile getirmesi, ikili arasındaki kavgalara neden oldu. Bu iddiaların üzerinden çok geçmeden İclal Aydın ile Tuna Kiremitçi çifti, boşanmaya karar verdi. Boşanma işlemlerini başlatmak üzere avukatıyla görüşen İclal Aydın, ayrılık kararı aldıklarını söyledi. Bu arada Kiremitçi'nin, eski eşi Yasemin'in evine taşındığı da iddialar arasında.


İclal Aydın-Tuna Kiremitçi

E-POSTA İLE AYRILIK AÇIKLAMASI
Bu arada İclal Aydın ile Tuna Kiremitçi, geç saatlerde medya kuruluşlarına bir e-posta göndererek ayrılıkalrını açıkladı. İkilinin ayrılıklarıyla ilgili e-mail'de şu cümleler yer aldı:

"Beraberliğimizi ortak aldığımız bir kararla sonlandırmış bulunuyoruz. Birbirimize verdiğimiz değer ve dostluğumuz her zaman devam edecektir. Basın sektöründeki dostlarımızı konu ile ilgili bilgilendirir, gerekli duyarlığı göstereceklerinden emin olduğumuz için şimdiden teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.
Tuna Kiremitçi-İclâl Aydın