Abone Ol

Gamze Topuz içini döktü: Ben hamileyken aşçı kızla..

Yeni anne olan ünlü oyuncu Gamze Topuz, eşi Ümit Kantarcılar'ın ihanetine uğradığı iddialarının ardından sessizliğini bozdu.

Gamze Topuz içini döktü: Ben hamileyken aşçı kızla..

Bebekleri 40 günlük olan Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar'ın ayrılık kararı aldıkları ve evlerini ayırdıkları ortaya çıkmıştı. Ümit Kantarcılar'ın birkaç aydır Mutfak Sanatları Akademisi aşçısı Nafihan Gizem Aykan'la görüştüğü, evliliğinin de bu yüzden sona erdiği öne sürülmüştü. Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Oya Aydoğan, Gamze Topuz ile görüştüğünü açıkladı ve ünlü oyuncuyla neler konuştuğunu canlı yayında anlattı.

"GAMZE YAŞANANLARIN KARDER OLDUĞUNA İNANIYOR"

Aydoğan; "Dün Gamze Topuz'la konuştum. Kız hakikaten üzgündü. Düşünüyor 'Sütüm kesilir mi?' diye. Kendini bunun kader olduğuna, bunu çekmesi gerektiğine inandırmış. Allah yolunda. 'Demek ki böyle bir şey görmem lazımmış' diyor... Eşyalarını alacakmış o evden. Evi terk eden de Gamze'ymiş. İddia edilen aşçı kızla ilgili durum hamileliğinin beşinci, altıncı ayından beri devam ediyormuş...Gamze yaşananların polemik konusu olmasını istemiyor. Annesi ve anneannesi yanında" dedi.