Abone Ol

Emilia Clarke Star Wars'ın yeni filminde rol alıyor

Uzun zamandır konuşulan Star Wars spin-off filmi Han Solo’nun kadrosuna Game of Thrones’un Khaleesi’si Emila Clarke dahil oldu.

Emilia Clarke Star Wars'ın yeni filminde rol alıyor

Clarke, 2018 yılında vizyona girecek Han Solo filminin başrollerinde Alden Ehrenreich'e eşlik edecek.
Ünlü oyuncu Star Wars serisinin Han Solo karakterinin gençliğinin merkezinde olacağı yeni filminde yer alacak. İsmi hala belli olmayan yapımda seride Harrison Ford'un canlandırdığı karakterin genç halini Alden Ehrenreich'in oynayacağı, Donald Glover'un genç Lando Calrissian karakterini canlandıracağı açıklanmıştı.
Bu Star Wars antoloji filmlerinin ilki olan Rogue One: A Star Wars Story, önümüzde ay vizyona girecek
Rogue One'ın çıkışı yaklaşırken, bir sonraki Star Wars antoloji filmi de şekillenmeye başladı. 2018 yılında vizyona girecek olan Han Solo filminde önemli rollerden birinin Emilia Clarke tarafından canlandırılacağı açıklandı.Emilia Clarke'ın Star Wars evrenine katıldığını duyuran StarWars.com, genç oyuncunun canlandıracağı karakter hakkında ise herhangi bir detay paylaşmadı.
Film Han Solo'nun gençlik yıllarını anlatacak
Star Wars'un yeni uzantı filmi, serinin dördüncü filmi Star Wars: A New Hope'un öncesinde geçecek. Filmde Han Solo ve Calrissian’ın uzay kaçakçıları olma yolundaki hikayeleri anlatılacak ve film Mayıs 25 Mayıs 2018'de vizyona girecek. Çekimler ise Ocak'ta başlayacak.