Abone Ol

Game Of Thrones yeni 7.sezon ne zaman, hangi tarihte başlayacak?

Önceki sezonları genellikle Nisan Ayı'na denk geldiği için Game Of Thrones yeni sezon için de başlangıç olarak Nisan Ayı tahmin ediliyor.

Game Of Thrones yeni 7.sezon ne zaman, hangi tarihte başlayacak?

Game Of Thrones 6.sezon final bölümü ile adeta ekrana damgasını vurdu. Yedi'nin huzuruna çıkan Loras Tyrell'in işlediği suçları üstlenip üstlenmeyeceği akıllarda soru işareti bırakırken, Cercei'nin verilen karara boyun eğip eğmeyeceği merak konusu oldu. İşte bu soruların cevapları Game Of Thrones'un 7.sezonunda cevap bulacak. Tüm dünyadaki hayranları dizi final yapar yapmaz en çok Game Of Thrones 7. sezon ne zaman başlıyor sorusunun cevabını merak etti. Oldukça heyecanlı bir sezonu geride bırakan Game Of Thrones yeni sezon da aynı heyecanı ile devam edecek. Önceki sezonları genellikle Nisan Ayı'na denk geldiği için Game Of Thrones yeni sezon için de başlangıç olarak Nisan Ayı tahmin ediliyor. Birçok farklı ülkede çekildiği ve çekimleri uzun sürdüğü için her sezonu 10 bölüm sürüyor. Yönetmen Jack Bender'de yedinci sezonun 7 bölüm süreceğini daha önce açıklamıştı.

GAME OF THRONES 7. SEZON NE ZAMAN HANGİ TARİHTE BAŞLIYOR?

Önceki sezonları genellikle Nisan Ayı'na denk geldiği için Game Of Thrones yeni sezon için de başlangıç olarak Nisan Ayı tahmin ediliyor. Birçok farklı ülkede çekildiği ve çekimleri uzun sürdüğü için her sezonu 10 bölüm sürüyor. Mike Lombardo sözlerine şu şekilde devam etti "Benioff ve Weiss'ın gerçekleştirmek istediği her türlü düşünceye açığım, zira Game of Thrones dünyasında bir hikayeyi anlatmanın pek çok yolu var. Şu an sadece dizinin geleceğine odaklanıyoruz.  Elimizde George R. R. Martin’in yarattığı devasa bir dünya var. Ama şimdilik bütün odağımız dizinin önümüzdeki sezonlarına yönelik, henüz spin-off konusu resmi olarak ortaya atılmadı." dedi. Game Of Thrones yeni sezon gelişmeleri arasında dizinin 7 bölümden oluşacağı da idda ediliyor.