Abone Ol

Game of Thrones 7. yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon tarihi açıklandı

HBO dizisi Game of Thrones 7. sezona ne zaman başlıyor? İşte Game of Thrones'un yeni sezon tarihi!

Game of Thrones 7. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Game of Thrones 7. sezon ne zaman başlayacak merak ediliyor. Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada en popüler dizilerin başında gelen Game of Thrones, yeni sezonu ile bu yıl biraz gecikmeli olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin takipçileri merakla "Game of Thrones 7. sezon ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt ararken, beklenen açıklama HBO'dan geldi. Heyecan dolu sahneleriyle izleyenleri etkileyen dizinin izleyicileri akıllarına takılan soruların cevaplarını Game of Thrones yeni sezonunun başlamasıyla öğrenebilecek.

Game of Thrones 7. sezon için izleyicilerin meraklı bekleyişi devam ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük ilgiyle takip edilen popüler dizi Game of Thrones, yeni sezonu meraklandırdı. Dizinin takipçileri , "Game of Thrones 7. sezon ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arıyor. Yayınlandığı HBO'dan yeni sezon onayını alan ve çekimlerine başlanan dizi, bu yıl sezonu önceki yıllara göre daha geç açacak. Game of Thrones yeni sezon tarihinin belli olması dizi takipçilerini mutlu ederken, sezonu geç açacak olması eleştiriliyor.

Game of Thrones yeni sezon ne zaman başlayacak?

Dünyaca popüler dizinin yayıncısı HBO, resmi Facebook sayfasından yaptığı canlı yayında dizinin başlangıç tarihini açıkladı. Facebook canlı yayınında içerisinde bir buz kütlesi görülürken, izleyicilerin beğenileri geldikçe bu buz kütlesine ateş püskürtüldü. Bunun sonucunda eriyen buz kütlesinden Game of Thrones 7. sezon tarihi çıktı. Buna göre önceki yıllarda Nisan ayında başlayan dizinin yeni sezonu bu yıl 16 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak.

Oyuncu kadrosunda yeni isimler

CNN Türk'ün haberine göre George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden TV'ye uyarlanan Game of Thrones'un 7. sezonunda bu serinde olmayan bazı bölümler eklenecek. Bunun için R.R. Martin'in Kış Rüzgarları ile Baharın Rüyası adlı henüz yayımlanmamış iki romandan uyarlama yapılacak. Game of Thrones oyuncu kadrosuna ise eklemeler yapılıyor. Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Nikolaj Coster-Waldau, Maisie Williams ve Sophie Turner gibi isimlerin arasına Jim Broadbent ve Tom Hopper katılacak.

Çekimler nerede yapılıyor?

Game of Thrones dizisinin çekimleri 2016 yazında başladı. Bu sezonun büyük kısmının Kanarya Adaları'nda çekildiği tahmin ediliyor. Daha önce Braavos ve Kralın Şehri çekimlerinde kullanılan Girona'da bu sezon çekil yapılmadı. Hırvatistan'dan Dubrovnik, Kuzey İrlanda, İspanya'dan Sevilla, Caceres, Almodovar de Rio, Santiponce, Zumaia ve Bermeo gibi yerler çekim alanlarını oluşturuyor.

Game of Thrones 7. sezon senaryosu sızdırılmıştı

2016 sonunda Game of Thrones için üzücü bir olay meydana gelmiş, dizinin yeni sezon senaryosu sızdırılmıştı. Bu durum dizi ekibinin morellerini olumsuz yönde etkilemişti. Reddit adlı sosyal platformda "Free Folk" adlı bir kullanıcının yayınladığı senaryo ile dizinin hikaye akışı ortaya çıkmıştı. Paylaşım kısa sürede kaldırılsa da, internet ortamında bu bilgi geniş kitlelere yayıldı.