Abone Ol

Game of Thrones 6. yeni sezon 1.bölümde neler oldu?

Tüm dünyanın takip ettiği dizi Game of Thrones 6.sezon 1. bölümüyle ekranlara geldi. HBO'da yayınlanan Game of Thrones'un yeni bölümünde neler yaşandı? Jon Snow gerçekten öldü mü? İşte Game of Thrones 6. yeni sezon 1. bölüm özeti...

Game of Thrones 6. yeni sezon 1.bölüm nasıldı?

Game of Thrones 6. sezon 1. bölümü dün yayınlandı. Dünya genelinde milyonlarca izleyici tarafından merak edilen dizinin ilk bölümü Türk izleyiciler tarafından beğenilmedi. Game of Thrones 6. sezon 1. bölümü sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Heyecan dorukta beklenen Game of Thrones'un 6. sezon 1. bölümü izleyicilerinin çoğunluğunu hayal kırıklığına uğrattı. Tüm dünyada izlenme rekorları kıran popüler dizi Game of Thrones'un yeni bölümü dün yayınlandı.

George R. R. Martin tarafından yazılan A Song of Ice and Fire adlı serinin kitabı olan Game of Thrones'u konu alan dizi tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenme rekorları kırıyor.

Son dönemin en popüler televizyon dizilerinden Game of Thrones altıncı sezon için, taht kavgası entrikaları ve kapalı kapılar arasında dönen oyunların yeni sezonda da son sürat devam edeceğinin sinyalini vermişti.

Game of Thrones 6. yeni sezon 1.bölümde neler oldu? - Resim: 1

'GAME OF THRONES HÜSRANA UĞRATTI'

Başrolünde Yüzüklerin Efendisi serisinde Boromir rolüyle hatırlayacağımız Sean Bean'in olduğu dizi geniş ve başarılı oyuncu kadrosu, kurgusu ve hikayesiyle izlenme rekorları kırıyor. Ancak dizinin son yayınlanan bölümü dizi izleyisini hüsrana uğratmış gibi görünüyor.

'KLASİK BİR BAŞLANGIÇ...'

İşte diziyle ilgili izleyisinden yapılan yorumlar:

- Beklediğim gibi durgun başladı ve bence fena değildi. bir nevi akıllardaki soru işaretlerine (tam olarak olmasa da) cevap niteliğindeydi.

- Klasik bir game of thrones başlangıç bölümüyle başlamış dizi. hep yaptıkları gibi kimi nerde bıraktık nasıldı ne değişti kısa kısa özet geçtiler 1 yıl ara veriyorlar bunu yapmasalar mevzu iyice karışır. klasik diyorum ama ben aşırı beğendim ya da çok özlediğimden çok güzel geldi. ama yok yok güzeldi be.

- Az sürprizli, ideal ve durgun bir sezon başlangıcı oldu. geçen sezonun kaldığı yerden devam edip en azından akılda kalanlara biraz cevap verdi. bundan sonraki bölümlerde asıl olayların başlayacağını düşünüyorum zira brann tekrar diziye dönüyor, jon'un durumu ne olacak göreceğiz.

- Orta bir bölüm olmuş laf olsun diye izledik işte, çok üzülüyorum şu diziye sözlük, bir bölüm bitince sonraki bölüme kalan saatleri sayardım, yine güzel ama eskisi gibi efsane değil işte..

- Hiçbir soruya cevap vermeyen bir bölümle yeni sezonu açmış dizidir. hakikaten tamamen öyle geçiş bölümü tarzı bir bölümdü. muhtemelen sonraki bölümlerde ivme giderek artacak.

- Dorne ve martell hakkında beklentiler neden bu kadar yüksek tutulmuş anlamış değilim, zeten başrol lannister - stark ve targeryan soylarıydı. lannisterlar para ve iktidar sahibi ama asla sağlam kökleri olmayan tipler, kimse bunlara sevgi veya sadakatla bağlı değil. stark ve targeryan denince iş değişiyor hala saygı duyulan soyadları var.

-İki gram libidomuz vardı onu da game of Thrones aldı götürdü..

-Game of Thrones'da ölen bütün iyiler. 5 Sezon boyunca sadece bir kötü öldü. Var mı böyle şey?

-game of thrones'da Jon Snow da ölünce gahır içinde kaldığımız doğrudur

-O game of thrones o dorne muhabbeti neydi ulan? Kitaptan hobi olarak yine ayri git de butun konuyu mundar etmeseydin keske senarist kardes.

-Game of Thrones'u öven twitler atıyosunuz atmayın toplam 51 bölüm çekildi güzel olan bölüm sayısı 5

'VASAT AÇILIŞ'

- Doran martell'in öldürülmesi nasıl bir kafayla yazıldı anlayamıyorum. hele areo hotah'ı da öldürdünüz ya ne diyeyim ben size. bu demek oluyor ki artık tamamen kitaptan bağımsız olarak gidecek. uzun uzun yazmaya gerek duymuyorum zira vasat bir açılış bölümü izledik. hele dothrakiler ve deanerys ' in diyalogları komikti. bir ara khal ''affet mahmut hoca , tanıyamadım mahmut hoca.'' triplerine girdi ki yerlere yattım. ha bir de alliser thorne , kapının arkasından davos'la konuşurken , davos'un ''koyun eti de isterim'' dedikten sonra yandaşlarına öyle bir bakış atıyor ki... Bildiğin komedi dizisi gibi bir ilk bölüm izledik. devamı iyi olur umarım diyorum ama pek de umudum yok.

Dizinin yayınlanan bölümünde Daenerys, Dothrakiler tarafından kaçırılıp Vaes Dothrak'a götürülür. Arya kör halde eğitimine devam eder. Cersei, İnanç'a karşı yeni oyunlarını devreye sokar, Bran ve Gece Kralı karşı karşıya gelir. Tyrion, Meereen yönetimini ele alır. Sansa ve Theon kaçmaya devam ederler ve Davos ise yaklaşan Uzun Gece'ye karşı hazırlık yapmaya başlar.