Abone Ol

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Yasin Öztekin Göztepe ile anlaştı

Bursaspor'un da peşinde olduğu Galatasaraylı oyuncu Yasin Öztekin'in tercihini Göztepe'den yana kullanarak İzmir'de sağlık kontrolünden geçtiği ifade edilidi.

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Yasin Öztekin Göztepe ile anlaştı

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Göztepe, transferde 3 bomba birden patlattı. Son olarak Antalyaspor'dan golcü Deniz Kadah'la sözleşme imzalayan Göztepe, Galatasaray'dan kanat oyuncusu Yasin Öztekin ve Deportivo'dan orta saha oyuncusu Celso Borges'le anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılıların, Bursaspor'un Brezilyalı savumacısı Titi'yi de bitirmek üzere olduğu vurgulandı.

Bursaspor'un da peşinde olduğu Galatasaraylı oyuncu Yasin Öztekin'in tercihini Göztepe'den yana kullanarak İzmir'de sağlık kontrolünden geçtiği ifade edilidi.

Türkiye'deki kariyerine 2010-2011'de Gençlerbirliği'nde başlayan 31 yaşındaki Yasin, Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor formalarını terlettikten sonra Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-kırmızılılarda 2014-2015'ten itibaren forma giyen Yasin Öztekin, Galatasaray'da 2 şampiyonluk, 2 Türkiye Kupası, 1 de Süper Kupa sevinci yaşadı. Deneyimli futbolcu geçen sezon İstanbul ekibinde toplam 29 resmi maça çıkıp 5 gol attı.

VEDA MESAJI

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Yasin Öztekin, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesaj ile taraftara veda etti. Öztekin'in mesajı şu şekilde:

"Kariyerimde ve hayatımdan bir 4 seneyi daha geçirdim. Çok güzel anlar yaşadım, ilk şampiyonluğumu Galatasaray'da yaşadım. Unutulmayacak anılar benim için. Şunu bilin; her zaman elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştım. Rabbim bizim için yol çizmiştir, bize de bunu uygulamak düşer. Ama ben çizgimi hiç bir zaman bozmadım. Duyguların yoğun yaşandığı, mutluluğun en dibini yaşadığım bu zamana şükürler olsun. Herkes mutlu olsun, iyi olsun. Şimdi gitme zamanı geldi. Herkes hakkini helal etsin. Hoşça kalın."

Göztepe'nin diğer transferi Borges'in ise kız kardeşinin düğünü nedeniyle ülkesi Kosta Rika'da bulunduğu kaydedildi. Orta sahada görev yapan 34 yaşındaki futbolcunun en kısa sürede İzmir'e gelmesi bekleniyor.

Transferde adeta taarruza geçen Göztepe, Bursasporlu Titi'yle de son aşamaya geldi. Ülkemizde Kasımpaşa formasını da terleten Brezilyalı stoper geçen sezon yine Göztepe'nin gündemine gelmiş ancak Bursaspor'a imza atmıştı. Titi, yeşil-beyazlılarda 36 resmi müsabakada boy gösterdi.

DHA