Abone Ol

Çocuğu maçta seremoniye çıkarmak 600 lira

Süper Lig'deki maçlardan önce seremoniye çocuk çıkarmak artık bilete tabi! Galatasaray Kulübü çocuklarını seremoniye çıkacak ailelere bilet almayı zorunlu kılıyor.

Çocuğu maçta seremoniye çıkarmak 600 lira

Son dönemde aileler, çocuklarına hoş bir hatıra olması açısından seremoniye çıkmalarını çok arzuluyor. Çocuklar da büyük bir istekle yıldızların elinden tutmak için maç saatini bekliyorlar. Geçmişte sponsor biletleriyle (Türk Telekom, Ülker vs.) konuk edilen aileler artık bilet almak zorunda bırakılıyorlar.

300 LİRALIK YERDEN 2 KİŞİLİK BİLET
Konuyla ilişkili olarak 7 Mart Pazartesi Lig Radyo yayınına bağlanan Özkan Türkmen isimli Galatasaray taraftarı “Kulüp yetkililerine Passolig'im olmadığını söyledim. Çıkarmam gerektiğini söylediler. Tamam dedim ama bileti de kendimin alması gerektiğini bildirdiler. Çocuğumu görmem için, hatıra fotoğrafımı çekmem için en az 300 liralık yerden iki kişilik bilet almam gerekiyor. Galatasaray yetkilileri bunda ısrar edince ne Passolig aldım, ne bilet aldım. Maça girip çocuğumu göremedim seremonide” dedi.

Galatasaray Kulübü yetkilileri de daha önce bu organizasyonun sponsoru olan Türk Telekom’un biletleri davetiye şeklinde verdiğini, stadın doluluğu ne olursa olsun ebeveyn biletlerinin satıldığını ifade ettiler.

BEŞİKTAŞ: AİLELERİ MİSAFİR EDİYORUZ
Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Beşiktaşlı idareciler ise kendilerinin bu organizasyonlarda aileleri misafir ettiklerini, Passoliglerine ücretsiz bilet yüklediklerini ifade ettiler.

FENERBAHÇE ÇOK FARKLI YÖNTEMLER UYGULUYOR
Fenerbahçe Kulübü’nde ise konu bambaşka bir yöntemle çözülmüş! Sarı-Lacivertlilerde seremoniye çıkacak çocuklar ‘yalnızca’ kombinesi olan ve o maça bilet almış taraftarların arasından seçiliyor. Önce kombine ya da bilet ibrazında bulunan aileler sonrasında çocuklarını seremoniye çıkarmak için müracaatta bulunuyorlar. Bilet veya kombinesi olmayan kimselerin çocuklarının seremoniye çıkması mümkün olmuyor. Kulüp ayrıca altyapılardaki tüm branşların ‘o hafta başarılı olmuş öğrencilerini de teşvik maksatlı olarak’ seremoniye çıkartıyor.

3 BÜYÜKLERE AŞIRI TALEP VAR
Her 3 büyük kulüp idarecileri de seremoniye çocuklarını çıkarmak için aşırı talep olduğunu, yöneticiler, eski sporcular, siyasiler, medya mensupları gibi birçok koldan gelen istekleri karşılamakta zorlandıklarını ifade ediyorlar. Ayrıca seremoniye çıkan çocukların ve ailelerinin yıldız oyuncularla el ele olmak gibi ekstra bir taleplerinin de bulunduğunu bildiriyorlar. (ligradyo.com.tr)