Abone Ol

Galatasaray'da yeni hedef Bony

Hücum hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Guardiola’nın yeni sezon planlarında yer almayan Wilfried Bony’yi kiralık olarak almak için girişimlere başladı.

Galatasaray bombayı patlattı!

Porto'ya 6.5 milyon Euro'ya satılan Alex Telles'ten gelecek parayı orta sahaya harcayacak Galatasaray'ın forvet planı belli oldu. Marka bir golcü peşindeki sarı-kırmızılılar kiralama formülüyle bu transferi bitirip FFP'de sorun yaşamak istemiyor. Listenin ilk sırasındaki isim ise Manchester City'de gözden düşen Wilfried Bony…

İki sene önce Swansea'den 30 milyon Euro'ya İngiliz devine gelen Bony'yi yeni teknik direktörü Guardiola takımda düşünmüyor. Geçen sezon Denayer'i kiralarkenManchester City ile iyi ilişkiler kuran Galatasaray, bu kez de Bony için devreye girme kararı aldı ve girişimlere başladı.

DROGBA'DAN YARDIM ALINACAK

28 yaşındaki Fildişili forveti kiralamaya çalışılacak sarıkırmızılı yetkililer, Bony'yi ikna sürecinde vatandaşı olan eski oyuncuları Drogba'dan da yardım almayı düşünüyor. Piyasa değeri 20 milyon Euro olan Bony için teknik direktör Riekerink'in de olumlu görüş belirttiği ve "Gelirse hücum hattında sıkıntımız kalmaz" dediği öğrenildi.

Galatasaray'da yeni hedef Bony - Resim: 1

Vitesse'de 37, Swansea'de 26 gol atan Bony ilk 11'e girmekte zorlandığı Manchester City'de ise geçen sezon 8 kez ağları sarstı. (Sabah)