Abone Ol

Galatasaray'a yakışıklı dopingi

Galatasaray Kulübü'nün 'Tek Bilek-Tek Yürek' kampanyası kapsamında 465 bin bileklik satışına ulaşmasında 3 ünlü oyuncunun payı büyük... Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Kerem Bursin, toplam 150 bin bileklik ile 1.5 milyon TL'lik katkı sağladı.

Galatasaray'a yakışıklı dopingi

Galatasaray 'ın 'Tek Bilek-Tek Yürek' kampanyasında 465 bin satış rakamına ulaşılmasında Galatasaray taraftarı jönlerin büyük payı var. Tanesi 10 TL olan ve kulübe yaklaşık satış başı 6 lira kar bırakan bilekliklerin şu ana kadar satıldığı açıklanan 465 bin tanesinden neredeyse 3'te 1'ini Türkiye'nin önde gelen dizi yıldızları aldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaraylılığı ile tanınanKıvanç Tatlıtuğ , tek başına 50 bin bileklik satın aldı. Kulübe yeni üye olan bir diğer jön Kenan İmirzalıoğlu , 75 bin bileklikle büyük destek verdi. Genç neslin sevilen oyuncusu Kerem Bursin de 25 bin bileklik satın aldı. Böylece 150 bin bileklik satın alan üç oyuncu, 1.5 milyon TL'lik alım yaparken kulüp bu satıştan 900 bin TL kâr elde etti.

Ünlülerin bu desteğinden sonra camianın önde gelen isimlerinin kampanyada kulübe ne kadar destek verdiği merak konusu oldu.

KIVANÇ'TAN SNEIJDER'E DAVET

19 Şubat'ta Paris'te evlenecek olan ünlü aktör Kıvanç Tatlıtuğ, yakın arkadaşı Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau'yu nikahına davet etti. Wesley'in, teknik direktör Mustafa Denizli'den izin aldığı takdirde Lazio maçından sonra günübirlik Fransa'ya gideceği öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlu: 75 bin adet bileklik
Kıvanç Tatlıtuğ: 50 bin adet bileklik
Kerem Bursin: 25 bin adet bileklik