Abone Ol

Galatasaray Trabzonspor maçı Kiralık Aşk'ı ezdi geçti

19-21 Şubat 2016 hafta sonu sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede “Galatasaray – Trabzonspor” maçı yer aldı.

Galatasaray Trabzonspor maçı Kiralık Aşk'ı ezdi geçti

Galatasaray - Trabzonspor maçı pozisyonları ve taraftarların destek iletileriyle ses getirdi. Galatasaray’ın 2-1 galip ayrıldığı maç 45,76 Somera Rating ile hafta sonu ekranının en çok konuşulan yapımı oldu.

Kiralık Aşk, dizinin son bölümünde Fikret Gallo karakterine can veren oyuncunun kadın  olması izleyenler tarafından şok etkisi uyandırırken, Gallo ve Ömer’in oynadığı sahneler Defne-Ömer fanları tarafından büyük tepki aldı. Dizi, 26,39 Somera Rating ile hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Survivor 2016, cumartesi günü yayınlanan yarışma programında ödül oyununu Semih’in getirdiği son puanla kazanan gönüllüler takımı sevinç gösterisi yaparken takımına “Osmanlı tokatı” göndermesi yapan Semih, fanları tarafından destek iletileriyle çok konuşuldu. Programında 20,41 Somera Rating ile hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 3. yapım oldu.

Hafta sonunun en çok konuşulan 4. yayını Stadyum programı oldu. Galatasaray – Trabzonspor maçında görevlendirilen hakeme sosyal medya üzerinden tepki iletileri atılırken, program 17,16 Somera Rating ile 4. sıraya yerleşti.

En çok konuşulan 5. yapım Filinta oldu. Dizinin bu haftaki bölümünde Çerkes Hasan’ın ölmesi çok konuşulurken, dizi #hesabısorulacak hashtag’i ile izleyiciler tarafından paylaşımlar görülmektedir.  15,31 Somera Rating ile hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 5. yapım oldu.

Galatasaray Trabzonspor maçı Kiralık Aşk'ı ezdi geçti - Resim: 1