Abone Ol

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa finali için geri sayım başladı. 2023 Süper Kupa finali lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Al-Awwal Park'ta oynanacak. Bu yıl 50.'si oynanacak Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe, 7. kez karşı karşıya gelecek.

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Zorlu maça sayılı günler kala Süper Kupa finalinin tarihi ve saati futbolseverlerin gündemde yer alıyor. geçtiğimiz sezonun Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal merak ediliyor. Galatasaray ve Fenerbahçe, ligin 18. haftasında karşılaşmış, müsabaka 0-0 eşitlikle sona ermişti. Peki, Süper Kupa finali ne zaman? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı bilgileri:
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman ve saat kaçta?
Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı 29 Aralık 2023 Cuma saat 20:45'te başlayacak.

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda?
Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı ancak ATV ekranından canlı ve şifresiz olarak yayınlanması bekleniyor.

2023 Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe, 7. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında daha önce oynanan 6 kupa finalinin 3'ünü Galatasaray, 3'ünü Fenerbahçe kazandı. Galatasaray rakibini 1996, 2012 ve 2013 tarihlerinde mağlup etmeyi başarırken, Fenerbahçe ise 1973, 1985 ve 2014 yıllarında kazanan taraf oldu.