Abone Ol

Galatasaray-Fenerbahçe maçı tribün fotoğrafları (2)

Galatasaray Fenerbahçe maçı bu akşam hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta başlayacak? İki takımın ilk 11'leri belli oldu.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı tribün fotoğrafları

Fenerbahçe Galatasaray maçı bu akşam nefes kesecek bir karşılaşma olacak.Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında son haftalarda devre dışı kalmış, Galatasaray ise Avrupa Kupaları'na gitmek için üst sıralarda yer alamamıştı. Galatasaray Fenerbahçe maçı için spor severler karşılaşmanın saatini ve yayınlanacağı kanalı merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Galatasaray Fenerbahçe maçı bu akşam hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta başlayacak? İki takımın ilk 11'leri belli oldu.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı tribün fotoğrafları (2) - Resim: 1

İŞTE İLK 11'LER!
Galatasaray: Nando, Semih, Denayer, Hakan Balta, Carole, Selçuk, Emre, Sinan, Sneijder, Yasin, Podolski
Fenerbahçe: Fabiano, Şener, Kjaer, Ba, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper, Nani, Volkan Şen, Van Persie

Galatasaray-Fenerbahçe maçı tribün fotoğrafları (2) - Resim: 2

FENERBAHÇE'DE GALATASARAY DERBİSİ ÖNCESİ GÖKHAN GÖNÜL ŞOKU!

İnternet ortamında hızla yayılan iddiaya göre Gökhan Gönül, teknik direktör Vitor Pereira'ya, milli takımdan yorgun döndüğünü, bu nedenle Galatasaray maçında ilk 11'de oynamak istemediğini bildirdi. Pereira da bunun üzerine kendisini ilk 11'den çıkardı. Ancak, işin aslının çok başka olduğu ortaya çıktı. Gökhan Gönül hazır, oynama konusunda hiçbir engeli yok. İlk 11'e alınmaması tamamıyla Pereira'nın kararı.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı tribün fotoğrafları (2) - Resim: 3

Öğleden sonra Gökhan'la özel bir görüşme yapan Portekizli çalıştırıcı, "Bu sezon kupa maçlarında hep Şener'i oynattım, bu yüzden seni finalde yedek oturtacağım" dedi. Tecrübeli oyuncu da bu kararı saygıyla karşıladı.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı tribün fotoğrafları (2) - Resim: 4

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Antalya Stadyumu'nda saat 21.15'te başlayacak Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar olacak. Karşılaşma, Ziraat Türkiye Kupası'nın yayıncı kuruluşu ATV'den naklen ekrana gelecek.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı tribün fotoğrafları (2) - Resim: 5

GALATASARAY, FENERBAHÇE'YE HİÇ KAYBETMEDİ
Galatasaray ile Fenerbahçe bugüne kadar kupa finalinde dört kez karşı karşıya geldi ve hepsinden de Galatasaray üstün ayrıldı. Sarı kırmızılıların 12 golüne, Fenerbahçe, 4 golle karşılık verebildi. Galatasaray, 21 kez final oynayıp 16 kez kazandığı TürkiyeKupası'nda bu sezon oynadıkları 11 maçtan 8 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılarak finale geldi. Galatasaray, kupada attığı 24 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü.
Fenerbahçe ise bugüne kadar çıktığı 14 finalde 6 kupa kaldırdı. Sarı lacivertli ekip, kupada oynadığı 11 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 27 gol atıp 8 gol yedi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı tribün fotoğrafları (2) - Resim: 6
Galatasaray-Fenerbahçe maçı tribün fotoğrafları (2) - Resim: 7

dha