Abone Ol

Galata'da Kendini Yakan Adam Hayatını Kaybetti

Galata Meydanı’nda tinerle kendini yakan 28 yaşındaki Abdullah Cihat Turan Pekpak, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Galata'da Kendini Yakan Adam Hayatını Kaybetti

İstanbul Beyoğlu’nda elinde plastik orakla bir süre gezindikten sonra Galata Kulesi Meydanı’nda kendini yakan ve adının Abdullah Cihat Turan Pekpak olduğu öğrenilen kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Beyoğlu Galata Kulesi Meydanı Büyük Hendek Caddesi üzerinde önceki gün saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda, eline plastik bir orak alan 28 yaşındaki Abdullah Cihat Turan Pekpak, kıyafetine önce tiner dökmüş ardından da kendini ateşe vermişti. Bir anda yanmaya başlayan genç adeta alev topuna dönmüştü. Türkiye’nin gündemine oturan olayda yanan gence çevredeki esnaf yangın söndürme tüpüyle müdahale etmişti.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Müdahalenin ardından ağır yaralı Pekpak yere yığılmıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı kişiyi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına almıştı. Kişinin vücudunda 2. ve 3. dereceden yanıkları olduğu ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenilmişti.

AİLESİNİ ARAYIP “KENDİMİ YAKACAĞIM” DEMİŞ

İHA’nın haberine göre; olayla ilgili hastanede tedavi devam eden gencin sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili çalışma başlatan ekipler, gencin cebinde Konya’dan geliş otobüs bileti tespit etmişti. Gencin psikolojik sorunları olduğu ve olaydan önce ailesini arayarak “kendini yakacağım” dediği öğrenildi.

Kaynak: İHA