Abone Ol

Fulya Zenginer nasıl değişim geçirdi?

Benim İçin Üzülme dizisinde canlandıracağı Buke karakteri ile ekranlara dönecek olan Fulya Zenginer, yeni rolüne nasıl hazırlandığını anlattı.

Fulya Zenginer nasıl değişim geçirdi?

“ŞİVE KONUSUNDA BANA MAHSUN KIRMIZIGÜL YARDIMCI OLDU!”
Biz İstanbul’da çok uzun bir hazırlık süreci yaşadık. O konuda şanslıyım çünkü birçok dizide bunu yapmaya olanağımız olmuyor. Biz 6 ay önce Mahsun Beyle görüşmeye başladık. 3 ay önce at eğitimlerine başladım. Tip olarak da bu süreçte büyük bir değişim geçirdim. Bronzlaştım, kaşlarımı uzattık, saçlarımı değiştirdik. Buke için epey bir hazırlık yaptık. Şive konusunda ise özellikle Mahsun Bey çok yardımcı oldu. Yerleşmek ve görmek için de çekimlerden önce Doğu’ya gittik. Kars sahnelerini 20 – 25 günde çektik. Özellikle ilk bölümü çok uzun zamanda çektik ve ondan bir sinema filmi çıkabilir. İnanılmaz bir bölüm! Yalnız ben de ilk defa böyle bir dizi projesi içerisindeyim. Beni de çok heyecanlandırdı bu iş.

Fulya Zenginer’in seksi fotoğrafları için tıklayınız!

“KARADENİZ’DE 4 KİLO ALDIM!”
Muhlama bir favori. Normalde zaten ben çok ağır şeyler yiyemiyorum. Yememem de lazım. Ama bir süre ondan bundan tadayım derken buraya geldikten sonra 4 kilo aldım. Ama artık karşı koyuyorum iştahıma.