Abone Ol

Fulya Öztürk Canlı Yayında Çılgına Döndü: Siz Beni Aşağılayamazsınız

FOX TV'de yayınlanan "Fulya ile Umudun Olsun" adlı programın sunucusu Fulya Öztürk canlı yayında eleştirileri yanıt verirken çılgına döndü. Fulya Öztürk isim vermeden Fatih Portakal'a da sert çıktı.

Fulya Öztürk Canlı Yayında Çılgına Döndü: Siz Beni Aşağılayamazsınız

FOX TV'de Fulya Öztürk'ün sunduğu "Fulya ile Umudun Olsun" isimli programda Celal Bilgin, sosyal medyada izlediği cinsel içerikli videodaki kadının, ameliyat izlerinden tanıdığı karısı G.D. olduğunu öne sürdü.

Celal Bilgin canlı yayında Fulya Öztürk, Esra Ezmeci'ye söz konusu görüntüleri izletti, Fulya Öztürk iğrenç görüntüleri izleyemediğini söyleyip oradan uzaklaştı. Görüntüleri izleyen Esra Ezmeci ise cinsel içerikli videoya daha sonra tepki gösterdi, "Siz bana neler izletiyorsunuz" diyerek Celal Bilgin'e çıkıştı.

Bu olay sosyal medyada büyük yankı yarattı. Karısının cinsel içerikli videosunu izleten adama tepki yağdı. Programdaki görüntülere Fatih Portakal da tepki gösterdi ve "Bu ve benzerlerine program denmemeli. Sadece reyting amaçlı saçma sapan, iğrenç içerikler. Böyle içeriklere izin verenlerde kabahat. “Halk bunu izliyor, istiyor” demekse ilkesizlik." ifadelerini kullandı..

Fulya Öztürk ise bugünkü programda özellikle Fatih Portakal'ın bu eleştirisine isim vermeden isyan etti.

Fulya Öztürk "Ben buraya tırnaklarımla geldim, iki buçuk aydır bu programda bir çok kişiye faydamız oldu. Sizin ne faydanız oldu? Ben FOX Haber Kadrosundayım hala muhabirim, iki aydır maaş alıyorum, üstüme bir çöp bile almadım. haberiniz var mı? Kazandığım parayla kendime hiç bir şey almadım, yurda yerleştirndim çocukları. Kazandığım paranın yüzde 5'ini harcadım ya da harcamadım. Yukarıda Allah şahidim benim" diyen Fulya Öztürk, "Siz beni oturduğunuz yerde küçümseyip aşağılayamazsınız. Ekmek yediğiniz yere laf edemezsiniz. Siz çoğunuz ekmek yediğiniz yere laf bile ediyorsunuz." dedi.

İŞTE O VİDEO