Abone Ol

Fulya Öztürk bombası! O ilden aday mı olacak?

Cansu Canan Özgen, Tv100'de sunduğu Özgür İfade programında yerel seçimlerle ilgili çarpıcı bir kulis bilgisi paylaştı. Özgen, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan anketlerde Fulya Öztürk'ün yüzde 60'lar civarında oy aldığını belirtti.

Fulya Öztürk bombası! O ilden aday mı olacak?

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Özgür Tör, siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Fuat Uğur, Tv100'de yayınlanan Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu. 

HATAY İÇİN FULYA ÖZTÜRK İSMİ ÖN PLANDA

Yerel seçimlerle ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaşan Özgen "Partiler çok yoğun bir şekilde anket yapıyorlar. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde bir isim var ki  yüzde 60’ları görüyor anketlerde. Bir soruda tam olarak ‘Fulya Öztürk, Cumhur İttifakı’nın adayı olursa oy verir misiniz?’ diye soruyor. HDP ve YSP seçmeninden yüzde 40 oranında oy alıyor. Anket şirketleri diyor ki; uzun zamandır her kesimden bu kadar yüksek oy alabilen bir adayla karşılamadık" dedi.