Abone Ol

Fuhuştan gözaltına alınan Ramazzo kimleri suçladı?

Modacı Ramazzo Roma, geçtiğimiz günlerde fuhuş operasyonunda gözaltına alınmasına ilişkin avukatı Evrim Karayol ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Fuhuştan gözaltına alınan Ramazzo kimleri suçladı?

Ceylan Intercontinental Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Gürcü Modacı Ramazzo Roma, mankenleri satıyormuş diye iddialar üzerine "Benim işim moda" diyerek cansız mankenlerle geldi. Toplantıda konuşma yapan avukat Evrim Karayol, "Suçluluğu bir yargı hükmüne bağlanana kadar kişinin masumiyeti esastır ve soruşturma evresi gizlidir. Bizim Türk adaletine güvenimiz sonsuz" dedi.

 Başarısını hazmedemeyen kişilerin yaptığı bunları yaptırdığını ifade eden Gürcü Modacı Ramazzo Roma, "Benim titizlikle sürdürdüğüm başarımı hazmedemeyen bazı kişiler bunu yaptı. Üç kişiden şüpheleniyorum bunlardan 2’si Azeri 1’i Türk. Nişantaşı’nda "Marka Ramazzo" diye bir mağazam var ve moda dünyasında önemli yer edinmeye başlamıştım. Bodrum’da yaptığım defile büyük ses getirdi, bundan sonra söylediğim 3 kişi benimle uğraşmaya başladı ama ben onları ciddiye almadım. 6 ay önce bir polis geldi, hakkınızda ihbar var diye moda evini aradılar. Hatta güvenlik kameralarımı incelediler ama bir şey bulamadılar" dedi.

 Kimseden korkmadığını ve savaşmaya devam edeceğini belirten Modacı Ramazzo Roma, "Ben savaşıyorum ve kimseden korkmuyorum. Benim sahte pasaport bastığımı iddia ettiler hatta polisler moda evine geldiğinde makine nerede dediler. Bende fotoğraf makinesi mi dedim. Onlar pasaport makinesinden bahsediyorlarmış, ama öyle bir şey bulamadılar. Bodrum’da yaptığım defileden sonra fuhuş yapıldığı diye iddialar vardı. Tüm büyük markalar defileden sonra parti yapar ama benim yaptığım partiye mankenler gelmedi" diye konuştu.

TARKAN İLE İLGİLİ BİRŞEY YAPMADIM

 Tarkan ile çekilmiş fotoğrafa da değinen Gürcü Modacı Ramazzo Roma, fotoğrafları Azerbaycanlı bir magazin muhabirinin çektiğini söyledi. Ramazzo Roma Tarkan’ı kesinlikle tanımadığını ifade ederek, "Tarkan’a ile ilgili hiçbir çalışma yapmadım ama kendisi çok beğendiğim bir sanatçıdır. Tarkan tabii ki büyük bir star. Bu haberlerden rahatsız olmuş, ben olsam ben de rahatsız olurdum" dedi.

 Gürcü Modacı Ramazzo Roma, yeni bir koleksiyon hazırladığını ve en kısa zamanda bir defile gerçekleştireceğini ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

 "Benimle ilgili anti reklam yapıyorlar, burada çalışmamı istemiyorlar. Ben yeni bir koleksiyon hazırladım ama bu koleksiyon defilesi biraz gecikecek bu olaylardan dolayı. Ama bu defileyi gerçekleştireceğim. Allah doğru dürüst insanlara yardımcı oluyor. Sanat için çalışmak için benim de sanatçıyı beğenmem lazım. Türkiye’de çalışmak istediğim sanatçılar, Sibel Can, Atiye, Hadise. Benimle bu olaylara sokmak isteyen kişi moda dünyasında büyük bir kişi. İsmini vermek istemiyorum ama benim üzerimde bir komplo oldu. Emniyette 5 gün kaldım, psikolojim bozuldu. Büyük bir insan dedik ya bana bu olaydan önce bu işi bıraksın diye baskı yapıyordu. Mahkemeye çıktım mahkeme beni suçsuz buldu, hayat devam ediyor. Bu olayları o üç kişi istedi. Bana baskı yapıyorlar ki korkup gideyim diye ama ben kendimi Türk gibi hissediyorum. Gürcülerle Türkler birbirlerine çok yakın. Bırakmak istemiyorum sonuna kadar savaşacağım."

 Serdar Ortaç’ı yabancı kızlarla tanıştırdığı iddiaların yalan olduğunu belirten Gürcü Modacı Ramazzo Roma, "Serdar Ortaç, Bodrum’daki defileme misafir olarak geldi. Tasarımlarımı beğendi, tek görüşmemiz orada oldu. Benim onu kızlarla tanıştırdığımı yazmışlar onlar tamamen yalan" şeklinde konuştu