Abone Ol

Fuat Uğur'dan Ezgi Mola'ya Sert Sözler: Ne Yaptığının Farkında mı?

Fuat Uğur’dan Ezgi Mola’ya sert sözler geldi. Oyuncunun, Musa Orhan için yazdıklarını köşesinde değerlendiren Uğur, ‘tek tek oku ezgi mola’ diyerek olayın nasıl yaşandığını kaleme aldı.

Fuat Uğur'dan Ezgi Mola'ya Sert Sözler: Ne Yaptığının Farkında mı?

Gazeteci Fuat Uğur, köşesinde Ezgi Mola’ya adeta ateş püskürdü. Oyuncunun, cinsel saldırı suçundan yargılanan Musa Orhan hakkında yazdıklarıyla ilgili konuyu köşesinde değerlendiren Uğur, 'tek tek oku ezgi mola' diyerek olayın nasıl yaşandığını kaleme aldı.

Fuat Uğur'dan Ezgi Mola'ya Sert Sözler: Ne Yaptığının Farkında mı? - Resim: 1

İşte o yazı...

"Baştan söyleyeyim, kendisine karşı hiçbir ön yargım yok. Filmlerini zevkle izledim, TRT’de yayınlanan Masumlar Apartmanı’ndaki Safiye performansını müthiş buluyorum.

Ezgi Mola, üç gün önce sosyal medya hesabından "Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin" diye bir paylaşımda bulundu.

Korkunç bir linç başladı ve Musa Orhan üzerinden adeta bir provokasyonun kıvılcımları çaktı. Musa Orhan’a ait olmayan ve PKK’lı hesaplar tarafından yayılan bir fake paylaşım üzerinden bir cinnet hâliyle yürütüldü bu linç…

Peki, Ezgi Mola ve ona destek veren “ünlü”lerin bu olaya dair bilgileri var mıydı? Çünkü dediğim gibi ortada tek bir kaynaktan kasıtlı olarak yayılmış fake paylaşım ve intihar eden İpek Er’in “intihar mektubu”ndan  yola çıkıyordu herkes. Oysa öyle karışık ve ipuçlarını o kadar farklı yönlere götüren bir olay ki bu, bilip bilmeden ve ön yargılarla yazılan her şey, yapılan her linç bir başka insanın hayatını karartabilir."