Abone Ol

Fuat Avni'yi ilk olarak Erdoğan mı tespit etti?

Abdulkadir Selvi: Yakında Fuat Avni’nin itirafçı olduğunu duyarsanız şaşırmayın da, inanmayın da.

Fuat Avni'yi ilk olarak Erdoğan mı tespit etti?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde, Twitter profili Fuat Avni hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi. Erdoğan 7 Ağustos 2014 tarihli suç duyurusunda Fuat Avni hesabının, "Paralel örgüt tarafından kullanılan ortak havuz hesabı" olduğunu belirtiliyor. 15 Temmuz'dan sonra firari olan Türkçe Olimpiyatları’nın sunucusu Said Sefa'nın kullanıcılardan biri olduğu belirtildiği suç duyurusunun 15 Temmuz’dan sonra işleme alınarak soruşturma açıldığı bildirildi. "Yakında Fuat Avni’nin itirafçı olduğunu duyarsanız şaşırmayın. Çünkü bu tiplerin karakteri böyledir. Şaşırmayın da inanmayın da" diyen Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 'Fuat Avni'yi ilk olarak kim tespit etti?' başlıklı yazısında "Hani Erdoğan’a tek adam diyorlar ya, nasıl tek adammış bu böyle? Said Sefa’nın kimlik numarasına kadar veriyor ama 3 yıl boyunca hiçbir işlem yapılmıyor" görüşünü savundu.

Abdulkadir Selvi'nin Hürriyet gazetesinin bugünkü (25 Ocak 2017)nüshasında yayımlanan 'Fuat Avni'yi ilk olarak kim tespit etti?'başlıklı yazısı şöyle:

BİR dönemin en çok korku uyandıran ismiydi Twitter’daki Fuat Avni hesabı.

Fuat Avni'yi ilk olarak Erdoğan mı tespit etti? - Resim: 1

Attığı her tweet olay oluyordu. Çünkü ‘içeriden’ bilgi veriyordu. Şu, tutuklanacak diyor, tutuklanıyor; şuraya operasyon yapılacak diyor, yapılıyor; şu, görevden alınacak diyor alınıyordu.

MİT’in, Polis İstihbarat’ın, Jandarma İstihbarat’ın dahi bilmediklerini biliyor, istihbarat dünyasında CIA ile yarışıyordu.

Kimdi bu Fuat Avni?

Çok geçmeden Fuat Avni’nin bir şahıs değil, FETÖ’cü yapılanmanın algı birimi olduğu ortaya çıktı. Fuat Avni’nin, ‘F’si Fetullah Gülen’in ‘F’siydi.

ABDÜLKADİR SELVİ'NİN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN