Abone Ol

Fuat Avni'nin kaçtı dediği Bilal Erdoğan'ın sırrı çözüldü

Fuat Avni, Bilal Erdoğan'ın yüklü miktarda parayla İtalya'ya kaçtığını iddia etti. Cumhuriyet ve Sözcü, bu iddiayı manşette taşıdı.. Ülkehaber sitesi ise gerçeğin yazılanlardan çok farklı olduğunu yazdı. Bilal Erdoğan meğerse doktora yapmaya gitmiş.

Fuat Avni'nin kaçtı dediği Bilal Erdoğan'ın sırrı çözüldü

İŞTE ÜLKEHABER SİTESİNDEKİ O HABER..

Erdoğan ailesinin "kaçış" planları yaptığını söyleyen Fuat Avni, Bilal Erdoğan'ın İtalya'ya yüklü miktarda para ile gönderildiğini belirterek, "Bilal İtalya'da, İsviçre'deki ve diğer ülkelerdeki hesaplarla da ilgilenecek. Bilal'in yönetmesi gereken milyarlarca dolar var" iddiasında bulundu..

Oysa gerçek, yazılandan çok farklıydı

ulkehaber.com'un, Cumhurbaşkanlığı'na yakın kaynaklardan gelen bilgiye dayanarak yazdığı habere göre, Bilal Erdoğan doktora çalışmaları için bu yıl sıkça İtalya'da bulunacak. İşin ilginç yanıysa bunun "son dakika kararı" değil "uzun süreden beri planlanan bir program" olması.

Doktora çalışması için bir süreden beri İtalya'ya gidip gelen Bilal Erdoğan'ın gitme nedeni belli olmasına rağmen "kaçıyor" algısı oluşturulmaya çalışması ise gözlerden kaçmadı.

Bu detayı atladılar

Bilal Erdoğan İtalya'ya ilk kez gitmiyor. Üstelik gidişi de gizli saklı değildi. Türk Hava Yolları'na ait uçakla korumasız bir şekilde İtalya'ya hareket etti. Bu bilgilere açık kaynaktan herkes ulaşabilir.

Üstelik Bilal Erdoğan, Kurban Bayramı öncesi de eğitim için yurt dışındaydı. Bayramı İstanbul'da geçirdikten sonra tekrar doktora çalışmaları için İtalya'ya geri döndü. Erdoğan ailesine yakın kaynaklar Bilal Erdoğan'ın zaman zaman Türkiye'ye geleceğini belirtiyor.

Fuat Avni'ye bunca hikaye yazdıran tek bilgi ise Bilal Erdoğan'ın 27 Eylül'de İtalya'ya gidişiydi..

ÜLKEHABER