Abone Ol

Fransa'da selde ölen gazeteci Ferhat Tuğan Hakkari'de toprağa verildi

FRANSA'da, Kürtçe yayın yapan bir televizyon kanalı adına calışırken bir hafta önce meydana gelen selde hayatını kaybeden Hakkarili gazeteci Ferhat Tuğan bugün memleketinde toprağa verildi.

Fransa'da selde ölen gazeteci Ferhat Tuğan Hakkari'de toprağa verildi

Bir hafta önce Fransa’da meydana gelen selde hayatını kaybeden Hakkarili gazeteci Ferhat Tuğan’ın cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından dün Türkiye’ye getirildi. Hava yolu ile İstanbul’dan Van’a getirilen Ferhat Tuğan’ın cenazesi bugün Hakkari’de toprağa verildi. Yukarı Mezran Mahallesi’nde aile mezarlığında toprağa verilen Tuğan’ın cenaze törenine TBMM Başkanvekili ve HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldun, HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, HDP Merkezi Disiplin Kurulu Başkanı Hamit Geylani, Hakkari Belediye Eş Başkanvekili Fatma Yıldız, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, HDP ve DBP il yöneticileri, Hakkari’deki kanaat önderleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile Tuğan’ın yakınları ve sevenleri katıldı.
Evli ve 2 çocuk babası olan 48 yaşındaki Ferhat Tuğan’ın taziyesi Biçer Mahallesi'nde Bulunan Çatallar Camisi'nde Babası Hafız Tuğan ve yakınları tarafından kabul edilecek.

Fransa'da selde ölen gazeteci Ferhat Tuğan Hakkari'de toprağa verildi - Resim: 1
Fransa'da selde ölen gazeteci Ferhat Tuğan Hakkari'de toprağa verildi - Resim: 2
Fransa'da selde ölen gazeteci Ferhat Tuğan Hakkari'de toprağa verildi - Resim: 3
Fransa'da selde ölen gazeteci Ferhat Tuğan Hakkari'de toprağa verildi - Resim: 4
Fransa'da selde ölen gazeteci Ferhat Tuğan Hakkari'de toprağa verildi - Resim: 5

dha