Abone Ol

FOX'un idealist öğretmeni Akif akran zorbalığına dikkat çekiyor

FOX'un “Öğretmen” dizisi; yayınlanan ilk tanıtımıyla, son dönemlerde gençler arasında yaygınlaşan bir sorun olan “zorbalık” konusunda bir farkındalık yaratacağının ve bu konuya dikkat çekeceğinin sinyallerini verdi.

FOX'un idealist öğretmeni Akif akran zorbalığına dikkat çekiyor

FOX’un yeni dizisi “Öğretmen”in Cuma akşamı yayınlanan ilk tanıtımı büyük beğeni topladı, sosyal medyada çok konuşuldu.

Kendini, öğrencilerinin daha iyi birer insan olmaları için adamış bir öğretmenin hikayesini ele alan “Öğretmen” dizisi; yayınlanan ilk tanıtımıyla, son dönemlerde gençler arasında yaygınlaşan bir sorun olan “zorbalık” konusunda bir farkındalık yaratacağının ve bu konuya dikkat çekeceğinin sinyallerini verdi.

Son yıllarda gençler arasındaki akran zorbalığının hızla arttığı biliniyor. Çocuklar arasında eşyalarına el koyma, ödevini yaptırma, dışlama, görmezden gelme, sosyal medyada saldırı ve hakaret şeklindeki davranışlar olarak görülen akran zorbalığı, gençler arasındaki en büyük sorunlardan biri.

FOX'un idealist öğretmeni Akif akran zorbalığına dikkat çekiyor - Resim: 1

Yapılan araştırmalara göre bugün dünya üzerinde 15-24 yaş arası gençlerin yaklaşık yüzde 70’inin akran zorbalığına maruz kaldığı biliniyor.

FOX’un yeni dizisi “Öğretmen”in ilk tanıtımında bu konunun işlenmiş olması üzerine, sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda yorum yapıldı, dizi yoğun bir şekilde konuşulmaya başlandı.

İŞTE O FRAGMAN

Birçok kullanıcı yorumlarında, Akif öğretmenin öğrenciler üzerinden tüm ülkeye insanlık dersi vereceğinden ve dizinin bu soruna dikkat çekerek farkındalık yaratacağından bahsetti.

İlk bölümüyle önümüzdeki günlerde FOX’ta başlayacak olan dizi şimdiden merakla bekleniyor.