Abone Ol

Kayıtdışı dizisinin oyuncuları kimler, Kayıtdışı konusu ne?

İşte Fox TV'nin yeni dizisi Kayıtdışı'nın oyuncu kadrosu ve konusu hakkında detaylı bilgiler.

Kayıtdışı dizisinin oyuncuları kimler, Kayıtdışı konusu ne?

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı Kayıtdışı dizisi bu akşam Fox TV'de ekran macerasına başladı.

Senaryosunu Şahin Altuğ ve Caner Güler’in kaleme aldığı, yapımcılığını Red Arrow Entertainment bünyesindeki Karga Seven Pictures’ın, proje tasarımı ile kreatif yönetmenliğini ise Cevdet Mercan’ın üstlendiği projede Erkan Petekkaya, uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandırıyor.

Songül Öden dizide sınır tanımayan, özgür ruhlu, maceraperest bir doktoru canlandırıyor.

Dolunay Soysert ise güzel, anlayışlı, yardım sever ve zeki “Esra” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Peki Kayıtdışı dizisinde kim kimdir?

Uğur Polat

Ülkeler arası para akışına etki ederek insanların hayatını değiştirebilen bir adam…. Herkesin bir sırrı vardır ama Ekrem Tanöz’ün ulaşamayacağı bir sır yoktur.

Dolunay Soysert

Esra, genç yaşta aşık olduğu Ali Kemal ile evlenmiş ve ondan bir de kızı olmuştur. Hisleri onu bir gün Ali Kemal’in hayatına daha yakından bakmaya itecek ve hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacak.

Nur Sürer

Ömrünü ülkesine adamış bir kadın. Bu yoldaki tek güvenebileceği kişi ise Ali Kemal. Birlikte başarabilecekler mi?

Ali Düşenkalkar

12 yaşındaydı Ali Kemal kardeşleriyle yetimhaneye bırakıldığında, o yüzden kim olduğunu ve nereden geldiğini hiç unutmadı. Ülkesi,onu, karanlık bir imparatorluğu yıkmakla görevlendirdi. Bu zorlu görevdeki bütün kartlar, tatlı bir sürprizle, yeniden dağıtılacaktı. Ama Ali Kemal buna hazır mıydı?

İsmail Hacıoğlu

Hayatın ona tattırdığı acılar karşısında müziğe sarılan Nejat, sessiz, kendi halinde yaşayan bir adam. Bir gün, Saz atölyesine saklanmış Tıfıl’ı bulması, onun için yepyeni bir hayatın başlangıcı olacaktır.

Tugay Mercan

Para için her şeyi yapabilecek tehlikeli bir adam. Sadece para için değil, Zeynep içinde…

Burak Yamantürk

Kadınların hayır diyemediği, yakışıklı, dilbaz bir serseri. Zengin kadınları dolandırarak geçimini sağlayan Arda’nın hayatı, bir gün tahmin etmediği şekilde değişecek, göreceksiniz..

Kadim Yaşar

Yolunu Ali Kemal’in yoluna adamış,mermiden sakınmayan, asker emeklisi bir adam. Hiç evlenmemiş. Kimi zaman ekibin yumruğu, kimi zamansa neşe kaynağı olmuştur.

Müge Boz

Serdar Orçin