Abone Ol

FOX Haber Muhabirini Şoke Eden Manzara! Kime Sorsam Turistim Diyor, Türkçe Konuşuyor

Medyafaresi.com özel haber- Sokağa çıkma yasağında İstiklal Caddesine giden FOX TV muhabiri Merve Görgün, "Neden dışarıdasınız?" sorusunu yönelttiği neredeyse herkesten "Ben turistim." savunmasını duydu.

FOX Muhabirini Şoke Eden Manzara! Kime Sorsam Turistim Diyor

Cemre Durmuş / Medyafaresi.com

FOX TV muhabiri Merve Görgün, pazar günü kısıtlamalara uymayan vatandaşlar ile konuşabilmek adına İstiklal Caddesi'ne gitti.

Karşılaştığı kalabalık karşısında şoke olan Merve Görgün, "Neden dışarıdasınız?" sorusunu yönelttiği hemen hemen herkesten "Ben turistim." cevabını aldı.

Gelen cevaplara şaşıran muhabir, bir vatandaşın "Yasak değil gibi. Herkes turist galiba." yanıtının üzerine isyan ederek, "Kime sorsam Türkçe konuşuyor ve cevap hep ben turistim oluyor." dedi.

Yasaklar ve yağmura rağmen sokakların dolu olması hem vatandaşı hem de gazetecileri şaşırttı. FOX muhabirinin soru yönelttiği bir başka kişi ise "Gezmeye geldik." dedi. Ancak maskesi takılı olmayan o kişi, Görgün tarafından uyarıldı ve özür diledi.

Kalabalıkların en çok oluştuğu yer olarak gösterilen yerler ise yemek yenilebilen yerler oldu.

GÖRÜNTÜLERİN SONUCU VAKA HARİTASINA YANSIDI

İstanbul'da 100 bin kişide görülen vaka sayısı 60'lı sayılardan 251'lere çıkış yaptı. Gevşetilen kısıtlamaların ardından korkulan artış gerçekleşti.

İşte FOX TV muhabirinin şaşkına döndüğü o anlar...

medyafaresi.com