Abone Ol

FOX Haber'e skandal yasak! Fatih Portakal'dan Bakan Pakdemirli'ye sert tepki: Neden korkuyorsunuz?

Medyafaresi.com özel haberi- Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli basın toplantısına davet ettikleri FOX Haber ekibini danışmanına talimat verip dışarı çıkarttı. FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'ye canlı yayında tepki gösterdi?

FOX Haber'e skandal yasak! Fatih Portakal: Neden korkuyorsunuz?

Medyafaresi.com özel haber-

Tarım ve kırsal kalkınmayı destekleme kurumunda Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'nin programı vardı… Programın basına açık olduğu duyurulmuş ve FOX Haber Merkezine de basın daveti iletilmişti..

Fox haber ekibi bu sabah oradaydı.. TMO’nun fındık ve çeltik fiyatı açıklamaması ile ilgili tartışmaları sormak için…

Binaya girişte bir akreditasyon uygulanmadı. Haberciler salonda yerini aldı. Kısa süre sonra, geçtiğimiz günlerde bakana soru sorulmasını engelleyen Basın Müşaviri Uğur Alıcı FOX haber ekibinin yanına geldi..

Basın müşaviri Bakanın talimatı gereği FOX ekibinin salondan çıkmasını istedi. Sebebini soran FOX muhabirine ise Bakanın akreditasyon uyguladığını söyledi.

FOX muhabiri ve kameramanı güvenlik görevlisi ve danışmanın eşliğinde binadan çıkarıldı.

Fatih Portakal, bu görüntüleri ekranlara getirdi ve Bakan Pakdemirli'ye tepki gösterdi.

Fatih Portakal, "Sadece gazetecilik yapıyoruz, halkın gerçekleri öğrenmesi adına soru soruyoruz. Kendi davet ettiğiniz programdan bizim arkadaşlarımızı çıkarıyorsunuz. Çok yazık! Sormamızı istemediğiniz sorular mı var? Neden korkuyorsunuz?

Basın örgütleri bu olaya karşı seslerini yükseltmeli. Bu tür yasakçı zihniyetler darbe dönemlerinde kalmalıydı. Sayın Bakan gerçekten çok yazık!" dedi.

İŞTE O VİDEO

MEDYAFARESi.COM