Abone Ol

Mina Başaran'ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

İran'da düşen jette yaşamını yitirenler son yolculuklarına uğurlanıyor... Kazada hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, tabutun başından bir an olsun ayrılmazken, genç kızın babası Hüseyin Başaran gözyaşlarına boğuldu. İşte bugün cenaze törenlerinde yaşananlar...

Mina Başaran'ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

İRAN'da düşen jette hayatını kaybeden pilot Melike Kuvvet, kabin görevlisi Eda Uslu, yolculardan Liana Kalma Hananel, Jasmin Baruh Siloni, Ayşe And ve Aslı İzmirli son yolculuklarına uğurlandı.

BABA HÜSEYİN BAŞARAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğan için Ataköy 5. Kısım Camisi'nde tören düzenlendi.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, tabutun başından bir an olsun ayrılmazken, genç kızın babası Hüseyin Başaran gözyaşlarına boğuldu.

Törende Başaran'ın ailesi, nişanlısı Murat Gezer ile hayatını kaybedenlerin yakınları katıldı. Baba Hüseyin Başaran kızının tabutuna bakarak gözyaşı döktü.

Murat Gezer, nişanlısının tabutunun başından bir an olsun ayrılmazken, genç kızın bazı yakınları tabuta sarılarak ağladı. Öte yandan, Mina Başaran'ın tabutu adeta çiçek bahçesine döndü.

Mina Başaran'ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu - Resim: 1

Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğan da son yolculuklarına uğurlandı. Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, tabutun başından bir an olsun ayrılmazken, genç kızın babası Hüseyin Başaran gözyaşlarına boğuldu.

Mina Başaran'ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu - Resim: 2

MİNA BAŞARAN VE SİNEM AKAY’IN CENAZELERİ GASİLHANEDEN ALINDI

Mina Başaran ve Sinem Akay’ın cenazeleri Kozlu Gasilhanesi’nden alındı. Mina Başaran’ın cenazesini annesi Beril Başaran, kardeşi Can Başaran ve nişanlısı Murat Gezer tarafından alındı. Akay’ın cenazesi de yakınları tarafından alındı.

Mina Başaran'ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu - Resim: 3

Murat Gezer, nişanlısı Mina Başaran’ın tabutunu cenaze aracına taşıdı.

dha