Abone Ol

Flash TV'nin yeni Genel Müdürü kim oldu? İşte o isim!

TRT'de uzun yıllar muhabirlik, yönetmenlik, prodöktörlük ve yöneticilik yapan usta televizyoncu bir isim, Flash TV'nin yeni Genel Müdürü oldu.

Flash TV'nin yeni Genel Müdürü kim oldu? İşte o isim!

Mesleğe l977 yılında TRT Ankara Televizyonu'nda prodöktör yardımcısı olarak başlayan Adnan Atilla, 1983 yılında sınav kazanarak  TRT Haber Dairesi Başkanlığı'nda muhabir kadrosuna geçti. Yaklaşık 10 yıl TRT Haber Merkezi'nde muhabirlik yapan Adnan  Atilla, bu süre içinde, haber editörlüğü ve spor servisinde çeşitli branşlardan sorumlu muhabir olarak çalıştı.

Adnan Atilla, 1993'den 1997'ye kadar da "Müzik Ekspresi" başta olmak üzere bir çok programı  hazırlayıp sundu. 2004 yılında TRT Haber Dairesi Başkanlığı'nın yeniden yapılandırılması çalışmalarında bulunan Adnan Atilla, futbol karşılaşmaları özet görüntülerinin TRT'den yayınlanması ile ilgili olarak Dijitürk ile yapılan sözleşmeyi hazırlayan ekipte yer aldı. TRT İstanbul Televizyon Müdürlüğü de yapan Adnan Atilla, en son İstanbul Radyosu ve Televizyonu ile Haberden sorumlu İstanbul Bölge müdür yardımcısı idi. Gazeteciler cemiyeti üyesi Adnan Atilla,sürekli basın kartı sahibi.

Adnan Atilla, Flash TV resmi internet sitesinde İcra Kurulu kararıyla Genel Müdürlüğe getirilmesinden sonra yaptığı açıklamada, Flash TV'nin bu güne kadar istikrarlı ve canlı bir kanal olduğunu belirtti. Flash'ın, Star'dan sonra yayına başlayan ikinci özel televizyon olma  ayrıcalığına sahip olduğunu da kaydeden Adnan Atilla, kurulduğu tarih 1992'den bu yana kesintisiz yayında olmanın bile başlı başına bir başarı olduğunu kaydetti. Ulusal yayın frekansına sahip Flash TV'nin, tecrübeli personelinin de katkıları ile yeni yayın döneminde daha fazla izleyiciye ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Adnan Atilla, kanalın izlenme sıralamasındaki yerinin kısa sürede  hak ettiği noktaya ulaşacağını bildirdi.