Abone Ol

Flash TV'nin Magazin Programında Kadro Değişti!

Flash TV'de hafta içi her gün ekrana gelen, Al Sana Haber programının kadrosunda flaş bir değişiklik yaşandı.

Flash TV'nin Magazin Programında Kadro Değişti!

Hakan Aygün’ün genel yayın yönetmenliğini üstlendiği Flash TV, 11 Ekim’de yeniden yayın hayatına başlamıştı. Flash TV'de hafta içi her gün izleyiciyle buluşan magazin ve aktüel programı Al Sana Haber’de yaşanan olaylar gündemden düşmüyor.

Seyhan Soylu moderatörlüğünde Nihat Doğan, Tuğba Ekinci, Ebru Polat ve Bahar Candan'ın yorumculuk yaptığı Al Sana Haber programında Tuğba Ekinci-Nihat Doğan arasında yaşanan Türk-Kürt kavgası uzun bir süre konuşulmuştu. Yaşanan bu tartışmanın ardından WhatsApp yazışmaları sosyal medyada ifşa olurken, Tuğba Ekinci programdan ayrılmıştı.

NURSELİ İDİZ BEKLENİYORDU

Ekinci’nin yerine Nurseli İdiz’in geleceği iddia edilirken bugün flaş bir gelişme yaşandı. Şarkıcı ve sunucu Ebru Polat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yorumcu kadrosunun değiştiğini ve aralarına yeni sürpriz isimlerin katıldığını duyurdu.

Seyhan Soylu, Nihat Doğan ve kendisinin programda yer alacağının altını çizen Polat'ın paylaşımından sonra programda Tuğba Ekinci, Bahar Candan ve Nurseli İdiz'in olup olmayacağı merak edildi.

Ebru Polat, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 'Pazartesi günü programımıza Seyhan Soylu, Nihat Doğan ve ben kaldığımız yerden yeni eklenen yorumcularla devam ediyoruz. Kadromuz değişti. Sevgiler.'

PAZARTESİ KİM GELECEK?

Polat'ın açıklamalarını kendi Instagram sayfasında paylaşan Seyhan Soylu herhangi bir yorumda bulunmadı. Kadroda kimlerin yer alacağı merak konusu olurken, gözler pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölüme çevrildi.