Abone Ol

Flaş! Antalya'da tur teknesi böyle battı! O anlar...

Antalya'da tur teknesi battı! 79 yolcu kurtarıldı, 2 kişi yaşamını yitirdi

Flaş! Antalya'da tur teknesi böyle battı! O anlar...

Antalya'da şiddetli yağmur ve rüzgar nedeniyle Konyaaltı açıklarında tur teknesi battı. Teknede bulunan 8'i çocuk 79 kişi, sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarılırken, kayıp olduğu öne sürülen 2 kişinin de cesedine ulaşıldı.

İşte o dehşet anlar...

Antalya Kaleiçi Yat Limanı açıklarında dün batan 'Kurt C' adlı gezinti teknesinin, dönüş yolunda ani gelişen fırtına nedeniyle alabora olması sonucu kaybolan 2 yolcudan 35 yaşındaki Serap Çelik'in ardından Lübnanlı turist Samira Frayha'nın da cesedi bulundu. Samira Frayha'nın cesedi, teknenin makine dairesinde bulundu. Frayha'nın üzerinde can yeleği bulunmadığı görüldü.

Flaş! Antalya'da tur teknesi böyle battı! O anlar... - Resim: 1

Teknenin mutfak bölümünde cesedi bulunan Serap Çelik'in üzerinde is can yeleği bulunduğu, başını bir yere çarptığı tahmin ediliyor.

8'İ ÇOCUK 79 YOLCU KURTARILDI
İhbar üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi'ne ait botlar sevk edildi. Yarısına kadar batan teknede mahsur kalan 8'i çocuk 79 yolcu, olay yerine ulaşan kurtarma ekipleri tarafından tekneden tahliye edilerek botlara alındı. Tur teknesi, kurtarma çalışmasından kısa bir süre sonra tamamen sulara gömüldü. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi tarafından yat limanına çıkarılan yolculardan bazıları ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

4 GEMİ MÜRETTABATI GÖZALTINDA
Polis, fırtınaya yakalanarak batan "Kurt-Ceyhan" isimli tur teknesinin 4 mürettebatını gözaltına aldı.

DHA