Abone Ol

Fizik profesörü Ahmet Faruk Özdemir’den skandal tweet

Süleyman Demirel Üniversitesi Fizik Bölümü'nde görev yapan Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir'in paylaşımı tepki toplamaya devam ediyor. Twitter kullanıcıları, Özdemir'in kadınlarla ilgili yaptığı skandal yorum nedeniyle görevinden alınması gerektiğini dile getiriyor.

Fizik profesörü Ahmet Faruk Özdemir’den skandal tweet

Isparta’da bulunan Süleyman Demirel Üniversitesi’nin Fizik Bölümü’nde görev yapan Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir’in sosyal medya paylaşımı büyük tepki topladı. Özdemir’e yapılan eleştiriler devam ederken, üniversitenin rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya olayla ilgili bir adım atması için çağrı yapılıyor.

Fizik Bölüm Başkanı Özdemir kişisel Twitter hesabından, Suna Varol adlı bir kullanıcının paylaşımının altına, "Sana bir gerçeği göstereyim. Senin zihniyetindeki kızlar senin zihniyetindeki öğretmenler tarafından üniversiteye gelene kadar ortaokul lisede patlatılarak geliyor ve hiç dile getirilmiyor. Bir düşün bakalım?" şeklinde yorum yazdı.

Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir, tepkilerin büyümesinden sonra twitter hesabındaki tweetleri takipçileri dışındakilere kapattı.

Fizik profesörü Ahmet Faruk Özdemir’den skandal tweet - Resim: 1

İşte Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir’in skandal paylaşımı:

Fizik profesörü Ahmet Faruk Özdemir’den skandal tweet - Resim: 2

Özdemir’in skandal paylaşımına gelen bazı tepkiler:

Fizik profesörü Ahmet Faruk Özdemir’den skandal tweet - Resim: 3

Fizik profesörü Ahmet Faruk Özdemir’den skandal tweet - Resim: 4

Fizik profesörü Ahmet Faruk Özdemir’den skandal tweet - Resim: 5