Abone Ol

Firari FETÖ'cü Tuncay Opçin, Sevda Noyan ve Engin Noyan'ı ifşa etti

Firari FETÖ’cü Tuncay Opçin, Katıldığı Ülke TV programında bir darbe girişimi olması durumunda ailecek 50 kişiyi öldürebileceklerini söyleyen ve "liste yaptığını" anlatan yazar Sevda Noyan’ın eşi Engin Noyan'ı nasıl işe aldıklarını anlattı.

Firari FETÖ'cü Tuncay Opçin, Sevda Noyan ve Engin Noyan'ı ifşa etti

FETÖ’nün kritik isimlerinden Tuncay Opçin, Sevda Noyan'la Engin Noyan'ın tanışıklığının hangi döneme denk geldiğinden de bahsetti.

Tuncay Opçin, sosyal medyada şunları yazdı:

“STV, Engin Noyan'ı ekrana müzik programı yapsın, diye almıştı. Noyan, bir müddet bu minvalde programlar yaptık. Ancak daha sonra format değiştirerek, dini konulara girmeye başladı.

Sevda Noyan'la Engin Noyan'ın tanışıklığı da bu döneme rastlar. Eser Noyan, yaşananları bütün teferruatıyla biliyor. Engin Noyan'ın STV'de programa başladığı dönem, Cemaat'in harekete dönüşmeye başladığı zamanlardı. Kapılarını her görüş ve düşünceye açtığı günlerdi.

Aynı dönemde Hilmi Yavuz, Sezer Tansuğ gibi isimleri Zaman transfer etmiş, kültür-sanat sayfalarını açmıştı. Cemaat'in ve yayınların yapmaya çalıştığı açılımın, haklı-haksız sebeplerle maalesef kıymeti bilinmedi. Uzatılan el çoğu zaman havada kaldı.

Hizmet'in Türkiye'de yaşadıkları diğer İslami ve Sol gruplar tarafından büyük bir keyifle izleniyor. Hizmet'in olmayışı onlara saha açmış oluyor. Bunu da Noyan Olayı'nda olduğu gibi her fırsatta dışavuruyorlar.”

İşte o mesajlar:

Firari FETÖ'cü Tuncay Opçin, Sevda Noyan ve Engin Noyan'ı ifşa etti - Resim: 1

ERDOĞAN’IN ESKİ METİN YAZARINDAN ÇOK KOŞULACAK SÖZLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı ve AKP Ankara Eski Milletvekili Aydın Ünal ise Sevda Noyan’ın “Ya bak 15 Temmuz kursağımızda kaldı. Yani yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yani yanlış anlaşılmasın doğru anlaşılsın bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Onu söyleyeyim. Biz çok donanımlıyız bu konuda maddi ve manevi olarak. Biz liderimizin yanındayız. Asla yedirmeyiz. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hala sitede var 3-5. Benim listem hazır açıkçası” sözlerini işaret ederek tepki gösterdi.

AKP’li Aydın Ünal, FETÖ’yü işaret ederek şu değerlendirmeyi yaptı:

“Fetullahçılık sadece örgüt mensubiyeti değil, tedavisi yıllar alacak bir zihin ve ruh hastalığıdır. Düne kadar Fetullaha övgü düzenlerin bugün abartılı, ölçüsüz, dengesiz tepki vermeleri tam da bu zihin ve ruh hastalığının belirtisi Fetullahçı bir tutumdur.

FETÖ ile mücadeleyi sulandıran, adalet ve hakkaniyeti örten de bu eski Fetullahçıların abartılı, ölçüsüz, dengesiz tepkileridir.

Mahcubiyetle kenarda oturup tedavi olmayı beklemesi gerekenlerin sahnenin en önünde bağırması ülke, millet, ahlak ve din adına kaygı vericidir.”

İşte o mesajlar:

Firari FETÖ'cü Tuncay Opçin, Sevda Noyan ve Engin Noyan'ı ifşa etti - Resim: 2

KÜLÜNK: GÖLGE DÜŞÜRMEK KİMSENİN HADDİNE DEĞİL

AKP eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk de Noyan’a eleştiride bulundu.

AKP’li Metin Külünk, “15 Temmuz’da milletimizin asil mücadelesine gölge düşürmek kimsenin haddine değil. Bu ülkede milletimiz asli unsurudur. Devletimizin savcısı emniyeti askeri her an bu topraklarda dikkatli ve de uyanıktır” mesajını paylaştı.

Firari FETÖ'cü Tuncay Opçin, Sevda Noyan ve Engin Noyan'ı ifşa etti - Resim: 3

odatv