Abone Ol

Fi'nin yeni bölümlerinde nefes kesen sahneler

Fi dizisinini merakla beklenen yeni bölümleri dün akşam ekrana geldi.

Fi'nin yeni bölümlerinde nefes kesen sahneler

Nefes kesen sahneleriyle Puhu Tv'de seyirciyi ekrana kilitleyen Fi dizisinde Can'ın yeni planı gündeme bomba gibi düştü. Duru ile ilgili yeni planlar yapan Can bir yandan da rotayı Deniz'e çevirdi. İşte Fi dizisi 4-5-6. bölümünden nefes kesen sahneler...

Puhu TV’de ilk üç bölümü yayınlanan ‘Fi' dizisi, seyircisinden tam not aldı. 10 günde 10 milyon izlenme oranına ulaşan dizinin devamı ise merak konusu olmaya başladı. Fi dizisinin merakla beklenen yeni bölümleri 21 Nisan'da yayınlandı.

Fİ 4. BÖLÜM ÖZETİ


Duru’yu elde etmek için yeni yollar deneyen Can, rotayı rakibi Deniz’e çevirir ve Kaya’ya onu araştırması talimatını verir. Duru ile arasındaki gerilim sürerken, sunduğu ilginç bir ortaklık teklifiyle de Deniz’in hayatındaki yerini sağlama alır. Geçmişten gelen bir kadın ise Deniz ve Duru ilişkisinde yeni bir sınav olacaktır.

Fİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Duru ve Deniz ilişkisi, bitme noktasına gelir. Can sonunda aradığı fırsatı bulmuş, tam gaz zafere yürüdüğünü sanırken, kendisinin sakladığı sırrın izini süren Özge sonunda bir kanıta ulaşacaktır.

Fİ 6. BÖLÜM ÖZETİ

Duru ve Deniz’in aldığı kararla karnına sert bir yumruk yiyen Can, daha büyük oynaması gerektiğinin farkına varır. Bu kez Duru ve Deniz’i hayalleri ile vuracaktır. Can amacına giden yolda yeni planlarını hayata geçirirken, Özge de Can hakkında bilgi almak için Eti’nin karşısına çıkar.

GENEL HİKAYE

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle sadece puhutv'de.