Abone Ol

Finansal Astroloji ile para kazanılır mı? Nihan Urel'den flaş analiz

Astrolojide en çok merak edilen konulardan biri parasal konular. Zengin olup olmayacağımız, ne kadar varlık sahibi olacağımız, hangi yolla olacağımız, bunları kaybedip kaybetmeyeceğimiz temel sorular. Medyafaresi.com yazarı Nihan Urel, merak edilen sorulara kapıyı açıyor.

Finansal Astroloji ile para kazanılır mı? Nihan Urel'den flaş analiz

İşte Nihan Urel'in o yazısı:

Astrolojiye göre kaderiniz karakterinizdir. Kadarınız, ederiniz, ölçünüz ne ise kaderinizin çapı, içeriği de o kadar olur.

Astroloji, karakterinizin, dolayısıyla kaderinizin örümcek ağı gibi yaşamınızı nasıl oluşturduğunu, aslında kendi ellerinizle yapıp ettiklerinizin sonucunu yıldızlarla, gezegenlerle, bunların birbirleri ile ilişkisini sembolize ederek açıklar.

Gökyüzündeki sonsuz sayıdaki yıldızı keşfettiğimiz zaman belki saniye saniye kaderimizi de çözebiliriz ama şimdilik keşfettiğimiz kadarı ile bile kaderimizle ilgili öngörülerimiz hiç fena değil.

Astrolojide en çok merak edilen konulardan biri parasal konular. Zengin olup olmayacağımız, ne kadar varlık sahibi olacağımız, hangi yolla olacağımız, bunları kaybedip kaybetmeyeceğimiz temel sorular.

Doğum haritasında yanılma payının neredeyse hiç olmadığı finansal göstergeler, parayla ilgili algımızı gösterir ve bu da parasal durumumuzu oluşturur. Finansal konularda ‘’ne kadar küçük hesap yaparsak, o küçük hesapları o kadar yapmak zorunda kalırız’’.

Buna enerji, çağırma, secret dininin inananları ''kıtlık bilinci’’ der. Ben ‘' teslim olmadığın, peşinde koştuğun, serbest bırakmadığın şeyin kölesi, teslim olduğun şeyin efendisi olursun’’ derim.

Parayla ilgili konuları astrolojide 2. evden, 8. evden, şans noktasından, 2. evin yöneticisinden, 8. evin yöneticisinden rahatlıkla analiz edebiliyoruz.

Gayrimenkul gibi uzun vadeli yatırım enstrümanlarını 4. evden görebiliyoruz. Bu evlere düşen gezegenler, nerede oldukları, sabit yıldızlarla ve diğer gezegenlerle ilişkileri, ev yöneticileri bize milyoner mi olacağız, bir evimiz bile olmayacak mı,

Bill Gates mi olacağız yoksa Kraliçe Elizabeth gibi hanedanlığa doğup ömrümüzü finansal cennette mi geçireceğiz gösterir. Ya da Konstaninepolisin son hükümdarı Konstantin gibi kral doğup krallığımızı kayıp mı edeceğiz onu da görebiliyoruz.

Yazının devamını okumak için tıklayın