Abone Ol

Fikret Orman'ın sevgilisi Özlem Kaymaz kimdir?

Özlem Kaymaz kimdir, kaç yaşında Özlem Kaymaz'ın annesi babası kim ve Özlem Kaymaz Fikret Orman ile aşk mı yaşıyor aramaları iyice arttı. Sabah yazarı Bülent Cankurt'un iddiasına göre Fikret Orman ile Özlem Kaymaz 5 aydır ateşli bir aşk yaşıyor.

Fikret Orman'ın sevgilisi Özlem Kaymaz kimdir?

Fikret Orman ile Göçek'te tatil yaptıkları iddia edilen Özlem Kaymaz'ın hayatı bir anda gündem oldu.

Özlem Kaymaz kimdir, eski eşi kim, çocukları kaç tane? kaç yaşında, ne iş yapıyor, Özlem Kaymaz'ın eski kocası kim ve Fikret Orman ile aşk mı yaşıyor soruları bir anda gündem oldu.

Aşk iddiasını ortaya atan ise Sabah yazarı Bülent Cankurt oldu. Cankurt'un iddiasına göre Özlem Kaymaz ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman 5 aydır ateşli bir aşk yaşıyor hatta çift şu anda Göçek'te tatilde.

Peki Özlem Kaymaz kimdir, kiminle evliydi eski eşi kimdi ve Özlem Kaymaz ne iş yapıyor?

Bilindiği gibi Fikret Orman Sedef Orman ile 21 yıl süren evliliğini geçtiğimiz günlerde bitirmişti.

Peki yıllar süren bu evliliği ihanet mi bitirdi soruları ise bu aşk iddialarının ardından akıllara takıldı.

Fikret Orman'ın yeni sevgilisi Özlem Kaymaz, 1992 Türkiye Güzeli ve 1974 doğumlu.

Fikret Orman'ın sevgilisi Özlem Kaymaz kimdir? - Resim: 1

ÖZLEM KAYMAZ KİMDİR: 1974 yılında İstanbul’un Kadıköy ilçesinde doğdu. Bahariye İlkokulu’nda öğrenim hayatına başladı.
1984-1987 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü’nde Milli Yüzücü olarak sayısız Türkiye rekoru ve şampiyonluklarına imza atan Özlem Kaymaz, madalya kürsüsüne çıktığında güzelliğiyle de dikkatleri çekmeye başladı.

Henüz 14 yaşındayken Marie Claire dergisinin kapağına çıkan ilk Türk kızı oldu.

1989-1991 yıllarında İstanbul Yelken Kulübü'nde Milli Windsurf'çü olarak spor hayatındaki başarılarına devam etti. 1990 yılında gerçekleşen Dünya Windsurf Şampiyonası'na giden ilk Türk kadın sporcu unvanına sahip oldu.

Profesyonel spor hayatını sonlandırdıktan sonra yakın çevresinin desteğiyle 'Miss Turkey' Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması'na katılarak 1992 Türkiye 1. Güzeli seçildi ve ardından Türkiye'yi Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil etti.

18 yaşındayken Türkiye Güzeli olarak taç giyen Özlem Kaymaz, o dönem ‘İtalyan Liseli’, ‘Sörfçü Türkiye Güzeli’ olarak hafızalara kazındı. 90'lı yıllarda Top Model olan Özlem Kaymaz, yurtdışında düzenlenen uluslararası defilelerde ve ülke içinde podyumlarda yer aldı.

1997 yılında dünya evine girdi ve eşinin memleketi Hollanda’da yaşamaya başladı.

15 sene sonra 3 çocuğuyla ülkesine temelli dönüş yaptı.

Yurt dışında kaldığı yıllar boyunca çocuklarını yetiştirmenin yanında kendine de yatırım yapan Özlem Kaymaz çocuk sağlığı, psikolojisi ve gelişimi, pedagoji, sağlıklı yaşam, sanat tarihi ve dünya mutfağı alanlarında kendini geliştirdi.

Nager sendromu ile doğan Daniel hayatının ilk 1 yılını Hollanda AMC Üniversite Hastanesi’nin Yoğun Bakım Ünitesinde geçirdi.

2007-2009 yılları arasında oğlunun ameliyatları için New York’da yaşayan Özlem Kaymaz, Daniel’in hikayesinin benzer sendromlarla dünyaya gelen çocuklara ve ailelerine rehber olması için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

15 yıl sonra Türkiye'ye dönen Özlem Kaymaz 2015 genel seçimlerde CHP'den milletvekili adayı olmuştu.