Abone Ol

Fi Çi yeni bölüm bu akşam saat kaçta yayınlanacak?

Fi Çi hayranlarına iyi haber! Haftalardır internet üzerinden aranan Fi Çi 7. yeni bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? sorusunun cevabı belli oldu.

Fi Çi yeni bölüm bu akşam saat kaçta yayınlanacak?

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satar Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel tarafından senaryolaştırılan Fi’nin yeni sezonu Çi, 7. Bölümüyle bu akşam, Türkiye’nin yeni nesil online televizyonu puhutv’de izleyicisiyle buluşuyor.

Fi Çi yeni bölüm Puhu Tv’de bugün yani 19 Ocak Cuma akşamı saat 21.00’da yayınlanacak.

Tehlike çanları Duru için çalıyor

Gösteri hazırlıkları sırasında yaşanan olaylarla bir kimlik bunalımı yaşamaya başlayan Duru, Deniz’le yeniden yakınlaşmıştı. Duru’yu izlemek için hazırlıkların yapıldığı salonun dört bir yanına gözetleme kameraları kuran Can Manay ise henüz bu yakınlaşmayı görememişti. Ancak olan biten her şeyi gören biri vardı: Bilge.

Fi Çi yeni bölüm bu akşam saat kaçta yayınlanacak? - Resim: 1

Sadık ve Özge ittifakı ne yapacak?

Can Manay'ın kendini korumak için Nadir'le iş birliği yapmasının ardından Sadık Murat Kolhan için büyük kararlar zamanı geliyor. İnce bir plan yapan Sadık, hayatının yüzleşmesi ve savaşına çıkıyor.

Eti, Can’ı durdurabilecek mi?

Can Manay’ın Duru’ya hissettiği büyük tutkunun ve bu tutkunun doğurabileceği tehlikelerin farkında olan Eti, Can’ı durdurmak için harekete geçecek. Eti ve Bilge’nin Duru ile Deniz arasında yaşananları Can’a söyleyip söylemeyeceği ise merak konusu.

Fİ Çİ 7. bölüm fragmanı