Abone Ol

Fi dizisinin 7-8-9. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı Fi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Fi dizisinin 7-8-9. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?

Fi yeni bölüm fragmanları için beklenti devam ederken, dizinin 7,8 ve 9. bölümfragmanları az önce yayınlandı. Derin bir konuya sahip olan Fi dizisinin yeni bölümünde, Can Manay'ın olaylara karşı hamleleri devam ediyor. Fi yeni bölümleri, 7,8 ve 9. bölüm ile 19 Mayıs tarihinde izleyicilerle buluşacak. İşte, o detaylar..

Fi 7-8-9. Bölümlerinin Fragmanı..

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan son bölümlerinin ardından yeni bölümü ile araştırılan Fi dizisinin 7. bölüm fragmanı google'da çok aranıyordu. Peki, evlilik teklifinin ardından iyice yoldan çıkan Can Manay, Fi yeni bölümlerinde neler yapacak? İşte, dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı ve son bölüm hakkında detaylı bilgiler..

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı Fi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dijital platformlar üzerinden diziseverlerle buluşan Fi’nin 7. bölümü için ise tarih belli oldu. 19 Mayıs'ta Fİ dizisiin 7, 8 ve 9. bölümleri yayınlanacak.. İlk kez 31 Mart’ta izleyici karşısına çıkan Fİ’nin 4,5 ve 6. bölümü 21 Nisan Cuma günü yayınlanmıştı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fi dizisinin 7-8-9. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman? - Resim: 1Fi dizisinin yabancı versiyonunda yer alabilecek 13 Hollywood ünlüsü

Can Manay'ın Duru'ya olan aşkı giderek saplantılı hale geldi. Duru’yu Deniz’den ayırmak için yeterli bilgiye sahip olmadığını düşünen Can, Kaya’nın yardımıyla iki aşığın birbirinden gizledikleri şeyi öğrendi. Son günlerde araları bozuk olan iki sevgilinin arası Deniz'in geçmişinden gelen bir isimle kopma noktasına geldi. Ancak Deniz ve Duru’nun arasındaki bağ Can'ın sandığından daha güçlüydü. Özge ise beklediği kanıta ulaştı ve Can Manay'ı bitirmek için yola çıktı. Deniz’in evlilik teklifi sahnesine tanık olduktan sonra adeta kendisini kaybeden Can Manay,  daha can alıcı bir plan yapması gerektiğinin farkına vardı ve ikiliyi can evinden vuracak bir hamle yaptı.