Abone Ol

Fi dizisi 12. bölümü ne zaman yayınlanacak? Duru'nun zor kararı..

Digital platform puhutv'den yayınlanan Fi'nin 12. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı.

Fi dizisi 12. bölümü ne zaman yayınlanacak? Duru'nun zor kararı..

Fi dizisinin 12. bölüm fragmanı büyük bir merakla takipçileri tarafından bekleniyordu. Fi dizisinin 12. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. İnternet alemine yeni bir soluk kazandıran Fi dizisi 12. bölüm fragmanıyla sezon finali yapacağını takipçilerine duyurdu. Dizinin yayınlanacak olan sezon finali bölümünde heyecan fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. Son bölümde Özge, sonunu düşünmeden yürüdüğü yolda çok ağır bir bedel ödemek zorunda kalmıştı.

Fi dizisinin 12. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı Fi dizisinin 12. bölüm fragmanı büyük bir merakla takipçileri tarafından bekleniyordu. Fi dizisinin 12. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. İnternet alemine yeni bir soluk kazandıran Fi dizisi 12. bölüm fragmanıyla sezon finali yapacağını takipçilerine duyurdu. Dizinin yayınlanacak olan sezon finali bölümünde heyecan fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. Son bölümde Özge, sonunu düşünmeden yürüdüğü yolda çok ağır bir bedel ödemek zorunda kalmıştı.



Fi dizisinin 12. bölüm fragmanı büyük bir merakla takipçileri tarafından bekleniyordu. Fi dizisinin 12. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. İnternet alemine yeni bir soluk kazandıran Fi dizisi 12. bölüm fragmanıyla sezon finali yapacağını takipçilerine duyurdu. Dizinin yayınlanacak olan sezon finali bölümünde heyecan fırtınası kaldığı yerden devam ediyor.

Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın başrollerini paylaştığı Fİ, en son 9 Haziran Cuma günü yayınlandı. Fi’nin son bölümünde vakit daraldıkça oyunları daha sertleşen Can, Duru’nun duygularını ortaya çıkarmak için riskli bir hamle yaptı. Özge ise sonunu düşünmeden yürüdüğü yolda çok ağır bir bedel ödemek zorunda kaldı. Fi dizinin 11. bölüm finalinde Can ve Duru arasındaki diyaloga tanık olan Deniz, gerçekleri öğrendi. İki gün sonra evleneceklerini düşünürken duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Deniz ve yaşanılanlardan onu sorumlu tutan Duru arasında ipler gerildi. Şimdi ise yeni bölüm fragmanı ve tarihi için araştırmalar başladı.

Dizi 12 Haziran Cuma günü yayınlanacak.

Fi 12. yeni bölüm sezon finali fragmanı: "Sonunda ait olduğum yerdeyim"