Abone Ol

FETÖ'nün imamına Gülen'in atleti!

İzmir'in Torbalı ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonda ilçe imamı olduğu belirtilen zanlının evine baskın düzenlendi.

FETÖ'nün imamına Gülen'in atleti!

İZMİR'in Torbalı ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında aranan zanlının evinde, örgüt elebaşı Fetullah Gülen tarafından hediye edildiği öğrenilen atlet ve 3 tespih ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Torbalı'nın Ayrancılar Mahallesi'nde FETÖ/PDY ile bağlantılı dernek ve kişilere yönelik düzenlenen operasyon kapsamında, örgütün "ilçe imamı" olduğu iddiasıyla aranan Raif Aktaş'ın evinde arama yaptı.

Aramada, şeffaf poşette saklanan bir atlet ve 3 tespih bulundu. Atlet ve tespihlerin FETÖ elebaşı Gülen'e ait olduğu ve kendisi tarafından Aktaş'a hediye edildiği öğrenildi.

Ayrancılar Mahallesi'nde 10 Ağustos'ta jandarma ekiplerince, FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilen Ayrancılar Eğitim Severler Derneğine operasyon düzenlenmiş, bu kapsamda 13 kişi gözaltına alınmıştı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Örgütün üst düzey yöneticisi ve "ilçe imamı" olduğu iddia edilen firari Raif Aktaş'ı arama çalışması başlatılmıştı.

internethaber