Abone Ol

FETÖ'nün firari imamı Adil Öksüz bakın nerede görüldü!

Darbe girişimi sırasında Ankara'da Akıncı Hava Üssü'nde yakalandıktan sonra adliyeye sevk edilen ve 'Akıncı'ya tarla bakmaya gittiğini' savunup serbest bırakılan FETÖ'nün 'TSK imamı' Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı.

FETÖ'nün firari imamı Adil Öksüz bakın nerede görüldü!

Sakarya Emniyet Müdürlüğü, Adil Öksüz'ün yakalanması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yakalanması için Emniyet Müdürlüğünde özel bir ekip kuruldu.

Adil Öksüz'ün serbest kaldıktan sonra Esenboğa'dan Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldiği, otoparkta bulunan 34 SIR 49 plakalı otomobilini aldıktan sonra bir süre İstanbul'da kaldığı, otomobili ile 19 Temmuz günü saat 03.00 sıralarında Akyazı TEM Otoyolu gişelerinden geçtiğini güvenlik kameralarından tespit edildi.

Adil Öksüz'ün otomobili Akyazı'da kayınpederinin evinin garajında bulundu. Otomobilde yapılan incelemenin ardından yediemin otoparkına çekildi. Adil Öksüz son olarak Akyazı'ya uğradıktan sonra kayıplara karıştı.

Bu arada Adil Öksüz'ün soruşturma kapsamında banka hesapları de incelemeye alındı. Öksüz'ün odasında el konulan bilgisayarının ise incelenmek üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildiği incelemenin sürdüğü belirlendi.